nobody
datum 15.06.2012
ying-yang 66, muž, Česká Lípa
mailbox

komentáře uživatele komentáře k dílům uživatele :

všechny
přidáno 03.12.2012 - 11:27
komentářů33
Ne není :)
přidáno 03.12.2012 - 11:20
komentářů33
Napověda autora vše mění
tohle Devils_PIMP fakt není!

(pokud mi budete věřit)
přidáno 03.12.2012 - 10:54
komentářů33
Dobrou chuť
přidáno 03.12.2012 - 10:32
komentářů33
Jasný devilspimp, pokud ne, sním svou čepici.
Jinak začátek mi přišel trochu nervózní, takový krkolomný, ale pak se to rozjelo, takže dobrý.
přidáno 03.12.2012 - 10:13
komentářů33
Miž se (mezera)

Mozna Kakuzu

A jestli jo tak je to jeho veledílo
přidáno 21.11.2012 - 21:56
komentářů8
Pěkné, zajímavé ....
přidáno 21.11.2012 - 14:24
komentářů8
Zajimave ale je toho moc dohromady podle me
přidáno 20.11.2012 - 21:42
komentářů8
hezké :)
přidáno 19.11.2012 - 10:27
komentářů11
evelína: Přiznám se, že tvoje myšlenkové vazby – a tedy souvislosti s multikulturalitou- nejsem schopen v první části vysledovat. V druhé části bych si dovolil nesouhlasit. Respektive, budu souhlasit s myšlenkou, že to není o křesťanství (zatím) ani o tvé víře. Ale JE to o náboženství. Je to podělanost před nábožensky motivovaným násilím, ke kterému by mohlo dojít. Podělanost před důsledky vlastní imigrační politiky, podělanost před selháním levicových iluzí.
přidáno 19.11.2012 - 10:17
komentářů11
Multikulturalita? U nás na vsi (1700 obyvatel) jsou dvě volební sdružení. Na akce svých sousedů-"protivníků" se nechodí. Většina lidí přijde jenom tam, kde je spousta žrádla a piva, holt doplněná ňákou tou kultůrní blbostí. Na divadlo a koncert chodí pořád těch dvacet lidí, kvůli kterým stojí za to nějakou akci dělat. Jak to potom má vypadat v Evropě? Jo, a rozsvícení vánočního stromu je spojenýs ohňostrojem - kvůli tomu tam ty lidi přijdou (+ svařák). Ohňostroj a advent? Chodím s pěti postaršími dámami na roráty k evangelíkům, jsem pokřtěná katolička, cvičím jógu a za nejlepší kostel na světě považuju přírodu. O náboženství to není. A o víře už vůbec ne.
přidáno 16.11.2012 - 22:04
komentářů18
GULI: Já myslím, že můžeme použít paralelu s evolucí - ty povrchní změny jsou tím, čemu se říká "mikroevoluce". Skoková - makroevoluční změna budiž připodobněna společenské změně nesené válkou, násilným převzetím moci apod.
Jestli by bylo lepší nechávat důchodce umřít na ulici? Co znamená "lepší"? Už několikrát jsem tu řekl svůj názor, že "lepší" je subjektivní kriterium. Takže se ptám lepší pro koho? Pro ty staré lidi? Pro jejich milující potomky? Pro jejich nemilující potomky, kteří čekají na jejich byt? Pro státní rozpočet (a naše daňové zatížení)? Důchodce většinou na chodnících umírat nenecháváme, ale... V podstatě většině umírajících starých lidí by se dal prodloužit život (o dny, týdny, měsíce, roky- různě) za cenu léčby v řádu milionů korun. Ty peníze nejsou = takže si na rovinu přiznejme, že necháváme staré a slabé umírat, když to stojí moc.
Kdyby má dcera onemocněla, snažil bych se jí samozřejmě pomoct. Půjčit si na léčbů, prodat byt... Je to i moje zodpovědnost - nevychoval jsem jí dobře, když kouří nebo droguje.
přidáno 16.11.2012 - 19:32
komentářů18
Vladan: Motorem je nespokojenost se současným stavem... Ano,to je pravda,jenže to co lidé považují za motor změny,tedy nespokojenost,žádná opravdová nespokojenost není-proč? Prorože takováto nespokojenost přivádí sice změny,ale jen povrchní,které bude potřeba taky jednou zase změnit. Jestli tedy evoluce je normální a přirozená,není lepší nechat ty slabší a důchodce atd.nechat umřít na ulici? Aspoň zůstanou jen ti schopní a silní,kteří se budou požírat s větší vynálézavostí a silou svých schopností které náhodou od přírody dostali,a to tak dlouho,až se druh zvaný člověk pročístí-kvalitativně i kvantitativně.
Víš Vladane,ta tvá racionální úvaha o panu Kuřákovi,Gamblerovi,nebo Narkomanovi má jednu malou chybičku-je platná dokud se to týká druhých. Používal by jsi stejný metr kdyby se to stalo třeba tvé dceři? Která tvá část by měla hlavní slovo? Řekl by jsi-ať si dcera nese následky,kouřila a teď to má,když na to nemá..Věci nejsou tak jednoduché,jak vypadají a taky proto se já sám víc ptám,než posuzuju-i když to tak někdy vypadá..
přidáno 16.11.2012 - 19:06
komentářů11
GULI: hm..ze tmy , do tmy, tmou létají kulky ....to je Štilerův nesmrtelný úryvek básně ...
máš pravdu....když bude potřeba, pohádám se ...ale tadyk není třeba :)
přidáno 15.11.2012 - 21:58
komentářů11
1kor13: Děláš dobře, protože já nekopu za křesťanskou kulturu, ale za slušnost. A když si myslím, že se křesťané chovají netolerantně a povýšeně, tak "jdu po nich" :-)
Ale já tvoje slova zase „zneužiju“ pro svou pravicovou polívčičku. V úvaze o pravici a levici jsem psal o levicovém zasahování státu do života lidí. Tak tohle je taky příklad. Pravicový stát by multi-kulti nenařizoval.
Homosexuálové mají jednu dobrou vlastnost, proč je mám rád. Díky nim na nás, heterosexuálech, zůstává větší výběr holek. :-)
přidáno 15.11.2012 - 21:51
komentářů11
taron: V jednom se mýlíš, my tě do válek nezatahujeme, ty v nich už jsi! "Ze tmy do tmy tmou - létají kulky" - pamatuješ?
přidáno 15.11.2012 - 21:49
komentářů11
GULI: Nějak mi moc připomínáš starého, moudrého kmeta, který jen (ne)chápavě pokyvuje hlavou nad ztřeštěnými kousky mládeže.
přidáno 15.11.2012 - 21:38
komentářů18
GULI: No, asi jsme se nepochopili. „ukaž mi stát kde se neválčí,nejsou demonstrace,stávky,protesty,kde někdo na něco nenadává-zatím-atd.“ – tohle já neberu jako naprosté mínus lidstva. (Všechno dobré je…. Víš, jak to říkám). Ta věčná nespokojenost, nadávání na poměry atd. měla asi zásadní vliv na vývoj lidstva. Motorem pokroku je totiž nespokojenost se současným stavem. Chci změnu – jak ji dosáhnu? A netýká se to jen techniky, i společnosti jako takové. A války? Jsme produktem evoluce, jejímž motorem je, že přežije silnější, chytřejší, přizpůsobivější. Rvou se už sourozenci, ve firmě se „soutěží“ o vyšší posty… na tom je celá společnost založená. Takový prostě člověk je. Jo, je doba, kdy po sobě neházíme kyje ani nestřílíme šípy. Měli bychom spory řešit jednáním, ale… co když to nejde? Respektive jde za cenu stálých ústupků (viz můj multi-kulti nebo současná téměř válka Izraele a Hamázu) a prohry jedné strany. Ne, to, na co ty „nadáváš“ (!), je naší součástí a díky ní jsme tam, kde jsme.
Vymyslel jsem příklad, sice extrémní a nereálný, ale názorný. Řekněme, že pan Chudák chce prachy na drogy, automaty…. Prostě spousty peněz. Tak udělá toto: Domluví se s někým na černém trhu a nechá si vzít ledvinu za stotisíce. Jenže zanedlouho jsou prachy fuč a on přijde do státní nemocnice s tím, že má s jednou ledvinou problémy (nefunguje, jak má). Stát zaplatí trasplantaci ledviny. Pan Chudák jen co skončí léčbu jde a ledvinu střelí na černém trhu. Pak přijde do státní nemocnice…. Jsi pro, aby se panu Chudákovi ze státní kasy zaplatila transplantace?
Jaký principielní rozdíl je u pana Kuřáka, který si kouřením zvyšuje výrazně riziko rakoviny a pak se nechá na naše útraty státem léčit? Pan Chudák si ničil zdraví proto, že si chtěl užívat. Pan Kuřák taktéž vychutnával pokouřeníčko vědom si nebezpečí. Moje liberální část jim neupírá právo na užívání si (pokud si na to poctivě vydělají) a neupírám jim ani právo na vědomé ničení si zdraví, ale má konzervativní část říká, ať ale nesou za své jednání zodpovědnost. Oba si můžou platit soukromé (případně i X x vyšší státní) zdravotní připojištění a z toho léčbu hradit. To je podle mě korektní jednání, proto s taron souhlasím.
přidáno 15.11.2012 - 20:45
komentářů11
Multikulturalizmus je jeden veľký omyl. Nie, neprikláňam sa na tvoju stranu preto, že som kresťan a tvoj komentár nepriamo podporuje kresťanskú kultúru v európe. Prikláňam sa na tvoju stranu preto, že multikulturalizmus je ideológia, ktorá bola občanom prikázaná zhora, vládnymi mocnosťami. Každá ideológia, aj keby bola šírená s tým najlepším úmyslom, ak je násilne pretlačovaná a vnucovaná občanom, je zvrátená a jediné čo prinesie je zlo.

Osobne v multikulty propagande vidím jeden z mediálnych nástrojov, ktoré sú používané na odvrátenie pozornosti od podstatnejších problémov, ako je morálny rozpad spoločnosti viz. korupcia a ekonomický úpadok. Vnímam to na podobnej úrovni ako homosexuálnu propagandu. Nie, skutočne voči homosexuálom necítim nenávisť, ako by ma niekto mohol obviniť kôli mojej viere. Nie. Vnímam to ako hocijaký iný hriech, ktorých mám aj ja mnoho a nemám potrebu kôli tomu niekoho obmedzovať alebo diskriminovať. To, čo mi vadí je skutočnosť, že sa to používa na odvedenie pozornosti. Podobných príkladov by sa dalo vymenovať mnoho (tzv. šírenie demokracie vojnami atď...)

Výsledkom takýchto mediálnych ošiaľov a mediálnej manipulácie potom veľká časť ľudí jednoducho rezignuje (podobne ako zčasti aj ja) lebo si povie, že je toľko problémov, že ich nemožno vyriešiť. Zatiaľ čo druhá časť ľudí behá od jedného problému k druhému a vo výsledku svoju energiu naplno nevenuje ničomu. Následným výsledkom je spoločnosť, v ktorej si hŕstka ľudí, ktorý majú moc, môžu robiť čo chcú, lebo občania nie sú schopný sa zjednotiť... sú príliš zaneprázdnený vzájomným dohadovaním a vrchnosť sa im len smeje.
přidáno 15.11.2012 - 19:17
komentářů11
To slovíčko kurva mě probralo z skoro dřímoty nad nesmyslem , co se tam zas děje ....taky nemám nic proti nikomu, ale souhlasím s tebou , tolerance by měla být na obou stranách a ne, že jeden bude ustupovat a druhý pořád žádat ....oni mají taky své svátky , tak zase křesťané by měli tolerovat je - ale toto ? Devils mě nazval fanatičkou , ale myslím , že nejsem fanatička ...jsem jen pro mír a lásku a pochopení ....
ano, člověk udělá problém ze všeho a proč ? Protože je , podle Vladana výsledek nesčíslněkrát spojených genů, na miliardy variací ..takže každý vnímáme odlišně (a přitom každý máme to co má druhý- stejné smysly) ...zajímavé, proto taky každý vnímá i jinak třebas Bibli a ne, není potřeba ji nadávat , že je divná už jenom v tom , že ji každý vnímá jináč ....je to vo lidech , vo jejich srdcích ..není to ani vo knize, ani vo Bohu , je to o zlu a dobru v nich ..v soucitu a odpuštění chyb ...a ne, mě už chlapi do válek nezatáhnete , já už vysvětlila, co jsem měla na srdci ...:)
přidáno 15.11.2012 - 17:28
komentářů11
Je to pořád dokola-problém je náboženství-jakékoliv,a kdo vymyslel náboženství-které je vždycky nesnášenlivé,už ze svojí samé podstaty,která staví na jediném správném MÉM Bohu,víře nebo knize? No náš starý známý nesnášenlivý,sobecký člověk..Ne? Problém je člověk,a vždycky byl-a nejvíc sám sobě a svému okolí,se svými svatými,nebo jinými nesmysly,které jsou jen projekce vlastních strachů,nevědomosti,lenosti,fanatismu atd.
stromek je symbolem vánoc,vánoce symbolem křesťanství a už to jede. Ve skutečnosti stromek je jen stromek-něco,čeho jsou plné lesy. Jak to,že se i z rostliny dá udělat předmět,symbol nějaké lidské ideologie,která je zase často předmětem nějakého konfliktu?
Člověk udělá problém ze všeho-stromek je jen nepatrná ukázka toho.
1 ... 11|12|13|14|15|16|17|18|19|20|21|22|23|24|25 ... 47

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


black.heart - Pod hladinou

black.heart - Pod hladinou

velikost : 1024 1280 1680 1920



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku