Nápověda


Nastavení

  • Uživatelské jméno nelze měnit.

Smazání účtu

  • Po přihlášení otevřete v nastavení záložku Smazat účet a nechte si poslat potvrzovací e-mail. Odkaz v e-mailu je platný 2 hodiny a otevře poslední potvrzení smazání.
  • Po potvrzení budou účet i jeho obsah nevratně smazány. Vaše přezdívka zůstane rezervovaná a nebude možné ji znovu zaregistrovat.

Díla

  • Každý autor může vložit maximálně 2 díla za týden, autoři s účtem Plus 7 děl a s účtem Pro 14 děl.
  • Denně lze vložit 1 dílo, s účtem Pro 2 díla.

Den bez jmen

  • Anonymní den bez jmen, kdy jsou skryta jména autorů i jména komentujících. Na druhý den se vše vrátí do "viditelného" stavu.