1156.gif
datum 02.06.2011
ying-yang 32, žena, Jičín
mailbox

komentáře uživatele komentáře k dílům uživatele :

všechny
přidáno 05.01.2012 - 18:34
komentářů80
TualKraplak: Zrovna od tebe o žádnou připomínku nestojím, nazdar.

A už toho nechte!
přidáno 05.01.2012 - 18:27
komentářů80
ARA: Ach jo vytáhnem to co chceme a zneužijeme to proti vám... myslel jsem, že se s Vámi vzhledem k Vašemu "soudnému" věku bude dát mluvit ... řekněme mírově.... o jak jsem se spletl... v sobě... a bohužel i ve Vás... mrzí mě to...
přidáno 05.01.2012 - 18:26
komentářů80
Devils_PIMP: Ztráta soudnosti ještě do větší hloubky. Eliška píše jen o gramatice? Tak to ses tedy vyznamenal !
přidáno 05.01.2012 - 18:17
komentářů80
ARA: Vždy to jde jeměji... proč si máme hrát na drsňáky?! Ne promiňte ale ani pro Vašich sáhodlouhých monolozích nechápu - asi jsem příliž mlád - co mi chcete říci. Já Vás přeci neodsuzuji, za to že jste se zastal Elišky... Spíš mě překvapuje na Váš věk mírně přehnaný a zbytečně vygradovaný. Mám pocit, že by tato stránka měla být jakousi naši společnou "rodinou" místem, kam si zajít a potěšit se ne kam si zajít a pohádat se a tak se stává toto místo bojištěm za "pravdu" a v"víru" - neb ten či onen je ve svém "právu" - A vyprošuji si - a i já ač 24 let na chrptě mám, abyste mě na příště urážel... já Váas zde také neurážím, i když bych jistě mohl. jen mi to přijde jakdsi pod mojí a i Vaši důstojnost. Vy očividně také "nevidíte" ten smířlivý tón v mých řádcích a jste zalepen bojem za svou pravu a čest, což je pěkné a úctyhodné, že hájíte své posty, leč mnohdy je i dobré přiznat... i leč mírné pochybení... já osobně jsem člověk překlepů - a jistě jsem rád, když mě na ně někdo upozorní, ale jak to nazval jeden nejmenovaný autor: tohle už je gramatická polidcie...Eliška nepíše jiné komentáře než ty o gramatice a překlepech... myslím, že byste si toho mohl všimnout.
S přáním všeho dobrého
Devils_PIMP
přidáno 05.01.2012 - 18:14
komentářů80
To Dee - píše se o mně ! A TO JE TEN PROBLÉM ! Nikdo tady nesnese kritiku, přitom neumíte ani pravopis !
ARA si dovolil něco napsat, to je tedy něco , viďte ?
Pište si každý co chcete, vyjadřujte se k básním, ať to tu zase za něco stojí, tohle napadání dokola je k ničemu !
přidáno 05.01.2012 - 18:12
komentářů80
ARA: Stejně jako ty víš kulový o mě.. a basta! Končím, další nelogický, trapný a naprosto zbytečný komentáře mě nezajímaj a nebudu si s nima kazit den..
přidáno 05.01.2012 - 17:52
komentářů80
Ne! Nebudu nikdy po nikom vyžadovat, aby se mnou zacházel jako s prvňáčkem, který se sotva naučil trochu psát a všichni se starají, aby mu něco nezkazilo náladu a vůli do učení. Ale i tomu prvňáčkovi lze říct (a to poměrně věcně), že někde přehodil písmenka, rotože jednou bude muset dospět. A to je právě to, co se přihodilo Dee. Obyčejný překlep. A je pro mne velikým překvapením, že se nestydíte dál rozvíjet tu představu, že psanci jsou politováníhodné bytosti, kterým má být věnována speciální péče a pozornost i v případě, že je chce někdo jen upozornit na překlep. Navíc na překlep takového druhu, že je nadevší pochybnost. Cachtáte se v tom tak, že už je to trapné. Nedůstojné. Úplně jste ztratily soudnost. Pokud mi stále nerozumíte, tak si laskavě znovu přečtěte tu jednoduchou Eliščinu větu. Co byste v ní, u všech všudy, chtěli najít jiného? Jaký skrytý význam? Chápete, že už jste se přestali zastávat Dee ?
Ta byla nějak indisponována a ví to. Ale vy už jste úplně mimo. Neboť tu trapně pracujete na představě, jak by měl člověk upozornit na překlep. Třeba přidat smajlík? Jako když dítě u zubaře dostane obrázek? A nutit se do komentáře? I když zrovna nemám co říct? Jako když se zdravotní sestra zeptá malého chlapečka, co dostal od Ježíška, než mu dá injekci? Jste normální?
Možná ano. Nyní nikoli! Pimpe !!! Uvést to nějak jemněji ??? Nemáš dojem, že jsi právě propadl do jeslí? Vám nestačilo, co jsem vám napsal o chůvě? To vás ani na chvilku nanapadlo, že je vám úplně fuk, že víte o Elišce kulový? Že nemáte žádnou představu, kolik má na tohle času? Opravdu jak malí! Eliška bude jistě žasnout, až si to přečte. Že se málo stará o malé psanečky a málo vnímá možné úrazy malých dušiček, když prstíčky udělají překlep. Chudinkové malí.
přidáno 05.01.2012 - 16:34
komentářů80
Se divím že toto dílko není mezi: Kde to nejvíce vře... protože kam se hrabou horké lázně...
DDD: Souhlas.
Dee: Nemáš za co je to můj nestraný názor...
přidáno 05.01.2012 - 16:29
komentářů80
Eliška Vobrubová: Devils_PIMP: Prát se nebudeme (aspoň já ne). Nemyslím, že by Eliščin komentář byl útočný. Spíš neosobní, strohý, studený (předpokládám, že teď zas budu pranýřován za paranormální vnímání). Taky občas někoho upozorním na chybu. Taky jsem rád, když na ni někdo upozorní mne. Jenom to dělám jinak. Pokud jsem se tě tedy, Eliško, jakkoli dotkl, je mi to líto a omlouvám se.
K výlevům Arovým se nehodlám vyjadřovat. Nestojí mi to za to.
přidáno 05.01.2012 - 16:25
komentářů80
Devils_PIMP: Přesně tak, i pro mě to bylo trochu zbytečné, spíš mě mrzí, že se to odehrálo zrovna u téhle básně.. ale jinak děkuji..
přidáno 05.01.2012 - 16:02
komentářů80
Jůůů - už se poprali? Už se poprali?
Tak jestli mohu přinést i já svou trošku do mlýna...
Elišce: Možná to šlo říci jemněji... uvést to nějkým rozborem díla nebo to napsat jemně na mailbox něco ve stylu: "Báseň se mi lííbila, jen jsem si všimlla malé chybičky"... nu nesouhlasím prostě se stylem jakým bylo na chybu upozorněno.
ARA: Ale snad nebude tak zle, pravdou je a to přiznej, že styl Eliščina komentáře a to říkám naprosto nezaujatě i mě přišel drobet útočnější než radno v tomto případě básně. Možná, že Dee neměla takhle zareagovat, ale pokud já mohu soudit... jen na razila na onu neobalenost stejnou neobaleností. Navíc není Vám trošku divné... že se lidé spíše zastávají Dee? Zamyslete se chyba bude někde jinde... Tím nic proti Vám, naopak, vážím si Vás, ale prosím tohle bylo trošku zbytečné...
Howgh domluvil jsem....
přidáno 05.01.2012 - 15:53
komentářů80
ARA: Dee se omluvila....je fakt, že každý může sem napsat svůj komentář, Eliška nic tak hrozného neudělala... a Dee už sama naznačila, že jí občas ujedou slova, která by neměly....stává se to všem...u mě dobrý :)
přidáno 05.01.2012 - 15:38
komentářů80
taron: Eliška Vobrubová: DDD: loner: Jak mnozí jistě pochopili, toto není mateřská školka. Nikdo není tedy povinen předpokládat, že autorům nebude vhod, když budou upozorněni na chybu. Neboť to si právě přejí a toto přání vyjádřili tím, že mají povolené komentáře. Nakolik upřímně, to už nemá být starost komentujícího. Ten má naopak právo "automaticky" předpokládat přijetí takového věcného upozornění. A proto je smělé psát Elišce, že její služba je nabídka bez poptávky. Za koho to mluvíš, Lonere? To z tebe mluví soucit? S těmi, kdo by raději nechali trčet chybu ze svého textu a tváří se, že si přejí maximální kritiku? Dal jsem na tvou radu a pozorně jsem si přečetl znovu tvůj komentář. A co jsem nespatřil? Nespatřil jsem ani slovo o tom nešťastném úletu Dee. Protože jsi měl jinou starost, než se zamyslet, jak se může cítit Eliška.
Měl jsi starost o má ramena. Ty rytíři, který jsi těch svých ramen v tu chvíli pozbyl. Jaká byla ta tvá ochranářská ramena ve vztahu k Elišce a k té její zmiňované práci. Nebyla nepodobna ramenům ohamtaného rýče či útlého uzenáče. Není-liž pravda? Někdy to chvíli trvá, než se člověk vzpamatuje. A do té chvíle se někdy dopouští přinejmenším unáhlených doměnek. I DDD se možná vzpamatuje, až mu dojde, že Eliška si zaslouží úctu za čas, který někteří umějí ocenit, nikoli výtky, že není dost dobrou chůvou. Jak už jsem jednou (marně) psal, pokud má někdo aktivní tlačítko Upozornit na chybu, je to jednodušší. A já té možnosti využívám. A pokud nechci komentovat, jen upozorním na chybu. A NEBUDU se zabývat ( NIKDY) paranormálním vnímáním, jaké tu předvedl DDD. Neboť v Eliščině upozornění nestojí "Máš to blbě". To stojí jen ve 3D vnímání. Nedávno Lukio napsal, že i jemu je to trapné, když pak vidí, že někde udělal chybu. I mně. Nejsem vůči těmto pocitům imunní.
Ale jsem rád, když se chyba "zaskví" jen krátce. Nedivme se Dee, že na chvíli viděla v tom upozornění na chybu to, co tam vidí i zralý muž DDD. Stává se to.
Taron: to je pravda, že záleží i na rozpoložení. Jisté rozpoložení měla jistě i Eliška z té reakce. A takové rozpoložení se dá docela dobře předpokládat v podobných situacích i u jiných. Jakkoli to ne každý vnímá (když se ho to přímo netýká). Takže nemohu a nechci slíbit, že se ta má, pro někoho nepřiměřená, reakce nebude opakovat. Musím uznat, že slovo stupidní také považuji za dost silné. A kdyby sem psala Eliška teprve týden a jevila se jako nafrněná, užil bych mírnější slova.
Elišce: Jistě ses nenechala zmást. Nikdo ti za tu tvoji službu nic nedá, nejsi nikoho chůvou ani otrokem, a je tedy jen na tobě, co a kdy okomentuješ.
přidáno 05.01.2012 - 13:29
komentářů80
Milá Dee, není to příjemná zkušenost. Ani pro mne ne. Ale je to pozitivní zkušenost. Protože jsi nezůstala zaseknutá.
A nejen proto. Také proto, že máš možnost si uvědomit několik věcí. Například to, že když si někdo najde chvilku a upozorní tě na chybu, nemáš v tom hledat jízlivost, ale dobrou vůli. Vůli, která nezavazuje komentujícího k ničemu. Ani k tomu, aby se ti automaticky dostalo i jiné služby - komentáře k básni. Ani experti, kteří píší recenze v rámci své profese, nejsou vždy připraveni se vyjadřovat k dílu. Někdy to nechají uležet, aby se neunáhlili nebo proto, že se na to necítí, nejsou si jisti atd. Samozřejmě, že člověk není stroj a podléhá různým náladám. A v nich může být oslabený mnoha způsoby. Může být i předpojatý. A to se ti včera stalo. No a co? Jsi z toho venku. Tak se raduj za tu zkušenost i za to, že jsi to dokázala dát do pořádku. Zdaleka ne každý to umí!
přidáno 05.01.2012 - 12:18
komentářů80
Eliška Vobrubová: delas tady dobrou praci ... A mas muj dik :) hezky den ..
přidáno 05.01.2012 - 12:08
komentářů80
Eliška Vobrubová: Omlouvám se, opravdu jsem asi reagovala přehnaně, ale přesně jak řekl DDD, asi mě víc zamrzelo, že sis všimla jen hrubky, ale k básni jako takové si nic neřekla, navíc nejsem poslední dobou příjemná na nikoho.. nezlob se..
DDD: Tobě děkuji..
přidáno 05.01.2012 - 09:45
komentářů80
DDD: loner: No, nevím na jakou stranu se přidat, hi,hi, je mi líto, že to tak dopadlo, nicméně, myslím, že všichni mají pravdu a nakonec se všichni dohodnou..Eliška je hodná, nicméně možná mladou Dee jaksi nepochopená, což v jejím věku ještě ujde...my starší už trochu chápeme víc, ARA se Elišky zastal, dosti silně...to je pravda, nicméně je nutné mít určitou úctu ke starším...myslím si, že Eliška až tak nepopichuje, nedělá naschvály atd. atd...Loner se zase zastal Dee, že reakce byla zbytečně hrubá, a myslím, že byla, ale závisí na rozpoložení každého z nás, takže vlastně nebyla..všichni mají ze svého pohledu pravdu, i Loner...Prostě se tady nikdo před nikým neshodil, ani Dee, ani ARA ani Eliška, ani Loner, a DDD to pěkně zakončil, vím, že se máme rádi, a to je to nejdůležitější..., že někdo reaguje přehnaně? To se stává...
přidáno 05.01.2012 - 09:25
komentářů80
ARA: Eliška Vobrubová: Můžu k tomu taky něco říct? Je skvělé, že Eliška upozorňuje ostatní na jejich chyby. Sám jsem už někde psal, že mi chyby dost vadí a kazí mi celkový dojem z díla i autora. Na druhé straně: jestliže Deeina odpověď působí nafrněně, pak působí nafrněně i Eliščin komentář. Není tam nic o básničce jako takové. Stojí tam pouze: "Máš to blbě..." Předpokládám, že Elišku básnička zaujala i něčím jiným než pouhým překlepem. Jinak by jí asi nestálo za to ji komentovat. Možná by bylo dobré se o tom "něčem" zmínit. Pak by jistě i reakce byla jiná... Když už jsme u toho - básnička se mi líbí. Sice jsem už četl i hezčí, ale je to pěkné vyznání :-)
přidáno 05.01.2012 - 09:07
komentářů80
ARA: máš pravdu, není v mých možnostech ti vysvětlit, oč jde, neboť tě to nezajímá. Kdybys četl pozorněji můj komentář, nahlédl bys, že mám výhrady vůči tvému arogantnímu chování, paternalistickému moralizování, že se vskutku nezastávám chování TÉ mladé holky, avšak tě kárám za tvoji aroganci a pýchu.

Jestli se v tvých očích a možná také i jiných shodím ? Ó ano ... pokud to tak je, jsem rád. Je to otázkou mého přesvědčení. Bylo to tak, je a bude. Ty milý ARo s tím nic neuděláš.
přidáno 05.01.2012 - 08:49
komentářů80
Eliška Vobrubová: no, reakci jsi už viděla ... ale v dobrém .... já osobně tvoji službu velmi oceňuju, nicméně připouštím, že je to nabídka bez poptávky a tudíž není možné automaticky předpokládat, že každému bude vhod.
Tvé otázce: ano, zachoval.
1 ... 36|37|38|39|40|41|42|43|44|45|46|47|48|49|50
» autoři online
človiček, Sasanka
» narozeniny
Bambule [16], Kaimu [16], adusa [16], skrattka [16], Jokynka [15], Jaroslav Morava [15], klučé [12], DoPaPl [9], Tzina [7]
» řekli o sobě
dvakredencedekadence řekla o NoWiš :
jednou si zapálil ksicht, když se snažil hecnout vypití zapálenýho něčeho, co mělo přes 70% a když jsem to sfoukla, chutnalo to trochu jako karamel. prý se to pije brčkem, kámo! tak jsem ho uhasila. prasák, herečka a často mě překvapuje, jak produktivní vlastně je. člověk by to do něj ani neřekl. nejen, že má nulový morální zásady, ale dokáže si to ospravedlnit tak, že to dává smysl. nevím přesně na co má talent, ale má ho. mám tě ráda, bratře.
TOPlist

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku