1253.gif
datum 05.10.2011
ying-yang 26, muž
mailbox

komentáře uživatele komentáře k dílům uživatele :

všechny
přidáno 09.03.2013 - 22:06
komentářů14
Špatný rytmus, gramatické rýmy. Zaujal jsi rozsahem a snahou o vyprávění příběhu.
přidáno 09.03.2013 - 20:47
komentářů14
hm...evokovalo to ve mně mých patnáct a vím, že jsem taky psávala takové ty vlastenecké...ale ten konec je dobrej...morální dilema, už jest dokonáno, dobojováno a žít celý život s tím, že jsem srab?
Och, nesoudit a nebýt v jeho kůži ...
přidáno 09.03.2013 - 16:55
komentářů14
;)
přidáno 05.02.2013 - 20:37
komentářů25
John Stix: :))) A potkáš i stovky a stovky Taronek, kteří ti pomůžou nabýt sebedůvěru a dál se odvažovat každý den zlepšovat sám sebe :)
přidáno 05.02.2013 - 20:35
komentářů25
A taky stovky Zoriků potkáš.. Protože souhlasím s Vladanem..
přidáno 05.02.2013 - 20:34
komentářů25
taron: moc děkuju za to, že mi držíš palce
přidáno 05.02.2013 - 20:34
komentářů25
Vladan: mě stačí, že znám tvůj názor, jsem připravený na to, že ve světě potkám stovky vladanů...........
přidáno 05.02.2013 - 01:20
komentářů25
Cože? Ta povídka je o tvém strýci? To to je ovšem jiná! Je to velice vtipné!!! A ten nečekaný a humorný konec! Paráda!!

Jsi spokojen?
Dobře. Necháme si každý svoje. Ty se považuj za úspěšného autora, já si podržím názor, že je to slátanina.
Třeba časem mínění změním.
přidáno 04.02.2013 - 19:12
komentářů25
No...fandím ti, vidím v tobě tu touhu dobývat svět...jít dál a výš...a to je vlastně dobře...ta touha tě povede dál a určitě i výš ..držím palce....jinak dospělý už skoro jsi, jen ti chybí zkušenosti, ale tvé vlastní...pravdou je, že je chytrý ten, který se poučí z chyb druhých, pokud to děláš, tak děláš správně...:)
přidáno 04.02.2013 - 19:10
komentářů25
A nevím, jestli máš jiný druh humoru nebo jsi nedovtipný, ale podle mě a většiny lidí, kteří tuto povídku přečetli je konec vtipný, protože je hodně 'nečekaný'. A pro mě je to povídka určitě nejvtipnější, protože si pod Jardou Pískalem představuji svého strýce, který je jedním z nejvtipnějších lidí na světě, bydlí v Německu a k Jardovi určitě nemá daleko. Tahle představa dělá povídku mnohem vtipnější.
přidáno 04.02.2013 - 19:06
komentářů25
Myslíte si, že kvůli tomu, že je mi patnáct, nemůžu mít o světě přehled? Určitý přehled o světě mám už nyní, proto můžu psát o něčem, o čem mám docela velký přehled. Myslíte si, že kvůli tomu, že nejsem dospělý, tak neznám příběhy, jak to ve světě chodí? Ne, tak hloupý zase nejsem.
přidáno 02.02.2013 - 19:53
komentářů25
Johne, možná, jak si myslí taron, jsme na tebe moc nároční. Problém je v tom, že patnáctiletý kluk má naprosto zkreslené představy o barech, prostitutkách, sousedském soužití a podobně. Výsledkem je, že to, co ty myslíš vážně - ze života, jak říkáš, na nás působí jako "parodie, jako karikatura" (slova taron).
Ani literární kvalita povídky není nic moc. Třeba ten "překvapivý závěr" je prozrazen příliš brzy a navíc "špatně" a pointa je tudíž chabá. Co je na závěru humorného, fakt nevím, ale řekněme, že to je moje chyba, že (ještě?) nemám smysl pro humor patnáctiletých.
Ale můžu s taron souhlasit s tím, že by na této zápletce šla postavit dobrá povídka.
taron ti radí, abys "nevstupoval do světa srovnávání". Proč ne. Můžeš psát pro radost svou a svých kamarádů, kterým se tvoje psaní líbí... Klidně. Pak ale o sobě nemůžeš napsat, že píšeš úspěšné povídky. Respektive můžeš, ale je to jako bys tvrdil, že jsi úspěšný sprinter, protože běžíš nejrychleji z celé své rodiny. Chceš-li to tvrdit vážně, musíš srovnávat. A literární servery jsou v hodnocení autorů ještě relativně benevolentní.
A zase stojím za DDD. Pokud kritizujeme, není proto, že se v tom vyžíváme, ale poskytujeme autorům určitou zpětnou vazbu, na co si dát bacha, co změnit. Za mě to bylo jednoznačně to, abys psal o věcech, které jsi sám prožil, aby to bylo opravdu "z tvého života".
přidáno 02.02.2013 - 19:02
komentářů25
John Stix: Tak mno :))))))
Tvé básně čtu...libí se mi , jsou od kluka typického svým věkem ....ale líbí se mi na nich tvé srdce, ty víš, co chceš, ty máš docela v pořádku utvořený názor na svět - tak v pořádku, že nadstandatrně - jsi docela moudrý, a šikovně se rozhlížíš , ne , že bych tě chválila za to, žes vyjel na chlapy, kvůli sexu a erotice...ale vesměs máš pravdu - erotické povídky a i básně přilákají o hodně více zájemců, než třebas básně o přirodě ...jo, svět dospělých je opravud jen o sexu, penězích a alkohlu , násilí a ubližování si - i když nevěřím, že tě chlapy kritizovali kvůli tomu, že si nepřisli na své :)))) -to mě docela pobavilo, hlavně u DDD a Vladana:))))
Já bych to vzala jako parodii, karikaturu dnešního světa, spojenou s pohádkou..já fakt čekala, že jí zachrání z prokletí a že spolu budou šťastní do konce života...a že si uvědomí, jak oba byli hloupí , ale i tak to dopadlo dobře..jak má být - ona nebyla vysvobozená a dál se bude ocitat každou noc v jiném městě a on dostal naflákáno a do konce života bude na tu svou vyvolenou jen vzpomínat ...každý totiž máme, co si zasloužíme ...:))
Jako chybky by se tam našly, časté opakování za sebou - jelikož a jiné blbosti, ale to se dá časem všechno upravit, tadyk je myslím důležitější ta zápletka ...a ta je dobrá....fakt dobrá :)
Ještě k tomu, že někdo jiný to zvládá lépe, to je sice krásné, ale někdo jiný nejsi ty a posuzovat kvalitu někoho kvůli někomu jinému v tvém věku je blbost..já bych si dovolila jen jeden citát , co mám nad pracovním stolem : " Nevstupuj do světa srovnávání, jen se každý den odvaž zlepšovat sám sebe! "
přidáno 02.02.2013 - 16:18
komentářů25
DDD: moc děkuju
přidáno 02.02.2013 - 16:17
komentářů25
Vladan: Ano, je to vtipný závěr a neříkám nejen já, ale také moje rodina, PetrK. a jeho přítelkyně
přidáno 02.02.2013 - 14:56
komentářů25
Ahoj! Není pravda, že tě neznám. Občas na něco od tebe narazím, ale nekomentuji. Už jsem totiž jednou tu chybu udělal. Tvoje reakce byla dost drsná. Jenom se snaž pochopit jednu věc: Pokud ti někdo něco vytkne (a zejména tady na Psancích), nemusí to nutně znamenat, že ti chce ublížit... Učím na umělecké škole. Mým povoláním je upozorňovat lidi na nedostatky a snažit se je odstranit. Nedělám to proto, abych je zesměšňoval a srážel a ukájel si na nich svoji ješitnost. Naopak - snažím se jim předat to nejlepší, co umím a co můžu. Jo - a ta poznámka o tom, že tě nechválíme, protože jsme hledali erotiku, mi přijde mírně řečeno nevkusná. Tak hodně zdaru v dalším psaní. Ať se to tvým přátelům líbí :-)
přidáno 02.02.2013 - 10:52
komentářů25
Johne, přidávám také velmi kladné hodnocení mojí přítelkyně, která, narozdíl ode mne, čte; i českou literaturu: naprosto nezávisle ohodnotila, i závěr, jako vtipný.
Poslal jsem jí k hodnocení jednu, dle mnohých, vtipnou povídku, u které se dost zarazila; stejně jako já: jiný kraj, jiný... Takže: nedej se příliš ovlivnit: tvůj pohled na svět je docela, řekněme, nadstandardní i na dospělého. Určitě je co zlepšovat, ale není nutné "padat do průměru": jedině snad kvůli penězům:-)
přidáno 01.02.2013 - 23:28
komentářů25
Hodnotit úspěšnost povídky podle toho, že se líbí několika známým je poněkud... naivní.
A seš si jistý, že se smáli tvému závěru? Tomu říkáš nečekaný a vtipný závěr?
přidáno 01.02.2013 - 22:07
komentářů25
PetrK.: Moc děkuju
přidáno 01.02.2013 - 22:04
komentářů25
Vladan: opravdu nevím, proč by měla být moje povídka v soutěži, nebo v časopisu, aby byla úspěšná a konec té povídky mnoho mých známých velice rozesmál, protože byl nečekaný ........(svět plný kouzel - náhlé zmizení prostitutky)
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10
»jméno
»heslo
registrace
» autoři online
štiler
» narozeniny
VITANA [2]
» řekli o sobě
Sucháč řekl o Makyna :
Vycházející hvězda české poezie... Pokud se odvážíš a vydáš sbírku (a dáš mi vědět, že se tak stalo:-)), budu určitě mezi prvními, kdo si ji koupí... :-)
TOPlist

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku