1836.gif
datum 26.06.2013
ying-yang 25, žena, Uherské Hradiště
mailbox

komentáře uživatele komentáře k dílům uživatele :

všechny
přidáno 28.06.2013 - 19:33
komentářů3
Zatím je to příjezd a rodinná idyla. Uvidíme, co bude dál :)
přidáno 28.06.2013 - 16:00
komentářů16
Za prvé, je to čtivé! :) S drobnými nelogičnostmi nemám v tomto druhu literatury tak vážný problém. Psychologie postav by však měla být jednotná. Postava by neměla protiřečit sama sobě. Přece čekala, že po ní vystřelí, ne? Také pozor na trochu kostrbaté popisy (mikina na začátku) a věř čtenáři (jasně, že to byla narážka na její vlasy). Sečteno a podtrženo: Chtěla bych v Tvém věku napsat takovou prvotinu! To ostatní chce čas a trochu sebekázně, aby ses stále zlepšovala. :)
přidáno 28.06.2013 - 14:42
komentářů16
Dream - já patřím k těm, kteří neradi chválí, protože chválením se nic nenaučíš. Na chválení je tu taron.
Nejsi v těláku dobrá a vyškrábeš se na zeď? A myslíš, že pronásledovatelé by se za tebou nevyškrábali? Nechali by tě utéct a jen tak by si párkrát vystřelili do vzduchu? Pěkní blbci!
To není logické chování! Tomu nevěřím a tedy nevěřím ani příběhu.
Tím, že ti napíšu, v čem vidím chyby, ti dávám možnost se zamyslet. Nemusíš se mnou souhlasit a klidně si řekni Vladan je blbej a nerozumí tomu. Klidně mi napiš, že si mou kritiku nepřeješ a já se nebudu vyjadřovat.
(Chyb - podle mne - tam je mnohem víc, ale nechtěl jsem tě hned odradit :-))) )
přidáno 28.06.2013 - 14:28
komentářů16
Dream: Také bych na tvém místě byla hrdá :) Je to moc pěkný nápad- rozhodně piš dál :) Jinak tvé pocity moc dobře znám od svých básní :) Snad jsem to nepodala nějak špatně... No, ale rozhodně tě budu číst dál. Brzy začneš dělat pokroky :))
přidáno 28.06.2013 - 13:42
komentářů16
NO ano, je to víceméně moje prvotina :/ a jakmile jsem četla Vadanův komentář tak mě zamrazilo. Nechci ani popisovat, co mě v prvním momentě napadlo. Chápu, že komentáře nemusí být jen kladné a jeho upomínek si i celkem cením, ale převzala bych to mnohem líp, kdyby to podal trochu jinak. Když jsem to četla tak jsem si trochu přišla jako před popravčí četou, nebo něco takového. Moc se omlouvá, ale je to tak.
Já třeba taky nejsem v těláku dobrá, ale bez problému se vyškrábu na betonovou zeď. :( :) :P
Nechci se tady rozepisovat, ale jsem celkem i hrdá na to co jsem napsala. Myslím, že se mi to povedlo a to jsem dost náročnej člověk. :D
přidáno 28.06.2013 - 07:33
komentářů16
Dream, částečně musím souhlasit s Vladanem, ale také mu i oponovat. Já bych si to vysvětlila tak, že se bojí používat své schopnosti. ale: "v tělocviku nejsem MOC dobrá" by to možná malinko přiblížilo :) Trošku mě trápí i čas, ve kterém je to psané, píšeš to v přítomném, ale i ten minulý bys tam mohla místy trošku zakomponovat, to by se mi líbilo třeba na konci. Někde mi chybí víc popisů k okolí a k situaci. A často se ti tam opakuje "ta samá tma". Jinak mě příběh přijde poutavý. Pokud je to jeden z tvých prvních pokusů, tak se rozhodně nevzdávej! :) Já jsem začala psát knihu o šedesáti stranách někdy na začátku sedmé třídy a dokončila jsem ji až letos (o ní nemá ani cenu mluvit :D ), chtěla jsem tím říct, že jsem ze začátku také často opravovala, škrtala a přepisovala :) Já se určitě těším na další díl (jestli nějaký bude) a budu tvé příběhy číst i nadále :)
přidáno 27.06.2013 - 23:20
komentářů16
Ufff... Když pominu, že máš vloženu první část povídky dvakrát (což předpokládám nebyl autorský záměr), tak se mi nelíbí, jak podceňuješ čtenáře. V čem? Na jedné straně tvrdíš "V těláku nejsem dobrá" a na druhé skáčeš na popelnice a z nich na betonové zdi - což tví pronásledovatelé nedokážou a nepronásledují tě! Nemáš problém uhýbat kulkám... Chtěl bych vidět, co dokáže někdo, kdo je v těláku fakt dobrej!
A co ti pronásledovatelé - začnou po tobě střílet, až když jsi v bezpečí za zdí???? Proboha! Kam to střílí? Debilnější pronásledovatele jsem ještě neviděl.
A jak tě slušně prosí, abys zastavila - nebo to měla být humoristika? Sice ještě nevím, co je ta zrzečka zač (takže nevím, jestli celek bude o "něčem"), ale tenhle příběh nedrží pohromadě. Potřebovalo by to vybrousit a uhladit.
přidáno 27.06.2013 - 15:40
komentářů10
Dream: Chápu :D Navíc jsme zhruba stejně staré, tak vím, jak bych já osobně svou kritiku nesla (po pravdě asi možná bych byla trošku ukřivděná... :D ), ale doufám, že jsem to podala tak, že se to dalo zvládnout, pokud ne, klidně mi to vrať :) Podle mého na svůj věk píšeš dost dobře :)
přidáno 27.06.2013 - 15:33
komentářů10
Já vím, sama si myslím, že je to ještě polotovar a potřebuje to domyslet. Jinak se nechci nijak vymlouvat na čas a tak podobně, to se nedělá. :D
Napsala jsem to a cením si každé připomínky. :D :)
přidáno 27.06.2013 - 15:14
komentářů10
Dream: Vidím to s nimi stejně :) Určitě se na pokračování těším- nemůžu se dočkat nástrah, které hlavní hrdince do cesty postavíš :) Nápad to není špatný a ten čárový kód mi přijde opravdu geniální :) Jen mi tam opravdu místy chybí vysvětlení :)
přidáno 27.06.2013 - 15:11
komentářů10
Pokračování určitě bude, zkusím ho sem hodit dneska večer pokud mi zase nebude blbnou počítač. Ta Brazílie mě k tomu ponoukla jen ze začátku, protože pak se to rozvinulo úpnlě jiným směrem než jsem doufala, ale i tak se mi moje povídky celkem líbí. :)
přidáno 26.06.2013 - 18:40
komentářů10
Dlouho jsem tak pěknou povídku nečetla :) Doufám, že bude nějaké pokračování, protože neobjasněná zůstala Palora a důvod, proč je hlavní hrdinka terčem ničitelů a je jejich nepolapitelnou kořistí :) Nevím, jestli jsi o tom slyšela- a to tě možná ponouklo k tomuto dílu, ale v Brazílii je obchod s dětmi běžnou záležitostí, kdy rodiče prodají své děti do továren, aby tam pracovali a tím, že za ně dostanou peníze mohou zajistit své ostatní děti. Jak říkám: Povídka se mi moc líbí :)
přidáno 26.06.2013 - 17:38
komentářů10
Klasika lidskeho byti ani prekvapiva ale ani spatne napsana - zustanu neutralni
1|2|3|4|5|6|7|8|9
»jméno
»heslo
registrace
» narozeniny
HellRammCZ [11], Athar [9], Niemand [8]
» řekli o sobě
Liss Durman řekla o Delivery :
Teress... Mám tě ráda, ikdyž jsem tě nikdy nepoznala. Tvoje díla mi dokážou hodně říct - pokud dokážu číst pozorně. Moc sem sice nechodim, ale pořád tě čtu ráda.
TOPlist

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku