2173.gif
datum 18.09.2014
ying-yang 35, žena
mailbox
děl 9
komentářů 37/3

komentáře uživatele komentáře k dílům uživatele :

všechny
přidáno 03.04.2019 - 18:45
komentářů2
No... Sama vím, jaký je pocit vydat vlastní knihu. Přeju ti to. Je to skvělá zkušenost, ale divím, se že to prošlo. Je to samá hrubka, plno nesmyslných slovních spojení a plno nelogických činů postav. Opravdu krvácejícímu člověku nalili alkohol, který ředí krev?! Lily jako zdravotní sestra na takovou hloupost přistoupila? Ještě, že ta kniha stála 52 korun...
přidáno 03.04.2019 - 13:00
komentářů2
Na knihu jsem se těšila, protože námět je super. Ale vidím tam až moc pravopisných nedostatků a nelogických záležitostí. Třeba hned na začátku. Otec Lily byl chudý a zanechal jí dluhy, ale přesto jí odkázal byt. Kde vzal zadlužený člověk byt? Lily sotva vyšla s penězi na nájem. Otec jí nemohl odkázat pronajatý byt... A to jsem teprve na začátku.

Nicméně zápletka je skvělá, na tu se opravdu těším. Výše zmíněné body ale značně kazí požitek ze čtení.
přidáno 22.08.2016 - 19:58
komentářů1
Celkem rychle jsem se zorientoval/a v situaci, vše je tam docela přímočaré (dokonce i ta silnice s jedinou odbočkou, kterou navíc ještě přejedou). Styl vyjadřování mi připadne trochu nezvyklý (nedovedu si třeba představit, že by se mi někdo představil jako "úředník vysokého místa", spíš bych řekl/a "vysoce postavený úředník", ale to je detail).

Informace mi připadají trochu nepromyšleně uspořádané. Přepisuješ ten text? Já bych se nebál/a přepisovat a třeba i trochu vyškrtávat. Slyšel/a jsem, že "dokonalé není takové dílo, k němuž nelze nic dodat, ale takové, z něhož už bez újmy nelze nic ubrat". Nemyslím, že to platí doslova, ale na ten krátký úsek děje, který se v kapitole odehrál, mi připadá dost dlouhá, i když za to možná mohou ty krátké odstavce. Třeba by byly lepší kratší věty, ale delší odstavce.

Hororová scéna na konci se mi moc nelíbila. Není logické být vyděšený/á, dokud člověk může něco dělat. Zde postavy nevyvíjejí žádnou snahu se ze situace dostat, a stačí, když zakvílí autorádio a pak ztichne, aby si vroucně přáli milosrdnou smrt. Je nějak moc snadné je vyděsit...

Ale rozhodně se mi to četlo dobře.

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku