2329.gif
datum 14.09.2015
ying-yang 34, žena, Brno
mailbox

komentáře uživatele komentáře uživatele :

všechny | k cizím dílům
přidáno 01.02.2024 - 13:33
komentářů7(1.)
tak já raději živého jelena ale až se bude prodávat sušenej člověk to bude teprve něco...zatím jen hmyz.

Hele líbí se mi to, tohle napsat je jako život v jeho proměnách
ale nechci moc chválit ale chválím tohle. Mám raději takovej ten styl mám to na háku ale sere mě to .)
přidáno 01.02.2024 - 13:29
komentářů16(4.)
tak muzeum , hm? měl bys tam už zůstat .)
přidáno 01.02.2024 - 13:22
komentářů16(2.)
Morfeus: šmarja pane .)
přidáno 31.01.2024 - 17:22
komentářů34(31.)
kekebreke: fajn budiž klid .) ovšem HUSA JE PĚKNEJ PTÁK A KDYŽ SE BRÁNÍ DOST ŠTÍPE ,)
přidáno 31.01.2024 - 16:54
komentářů34(28.)
Hanulka: máš poslední slovo, jinak neskončíš :D
přidáno 31.01.2024 - 16:44
komentářů34(25.)
hanulka: :D tak tady taky perlíš fakt.) kdo koho šmíruje a celý den tu perlí jsi vlastně ty, kde dám koment tam vlítneš a urážíš ty, takže ochutnej vlastní medecínu. Zjisti si prosímtě něco o kopírování ano, než něco vyplodíš. Mě zajímá názor autora a ne tvůj, nebo jsi jeho tisková mluvčí? Autor mi napsal a odpověděl, takže se přestaň angažovat komsomolskýma agitkama a cpaní se někam kde nestojím o tvůj názor ale názor autora a to je z mé strany už opravdu vše.
přidáno 31.01.2024 - 16:36
komentářů34(22.)
Morfeus: tahle žena nestojí za energii, kašli na ni, nic co by bylo zajímavé a k něčemu to bylo. Bude neustále stíhat, moralizovat, ona neumí ani poslat pořádně vzkaz .) natož aby věděla co je to kopírovat,)
přidáno 31.01.2024 - 16:32
komentářů34(21.)
Hanulka: je fajn že jsi se popsala konečně něco rozumného od tebe a autor promine za spamování o ničem už
přidáno 31.01.2024 - 16:15
komentářů6(4.)
promiň ale tyhle divný rýmovačky za každou cenu mi přijdou dost laciný ryby chyby sliby to vytvoří i pětiletý děcko v mateřské škole , za mě ? tohle mě zabilo hned na začátku celou možnou myšlenku. Já čekám od textu fakt víc než rýmovačku. Píšeš v textu o řece kam dvakrát nevkročíš a to by si měli všichni básníci uvědomit u rýmovaček. Promiň jen názor než mě tady zas někdo roznese za názor. Ale chceš jen chválu?. Při čtení mi to opravdu bylo proti srsti, nojo každej jsme jiný a cítíme texty jinak.


pokud jde o muže :D je kouzlo synchronicit .)
přidáno 31.01.2024 - 15:34
komentářů34(17.)
kekebreke: ale pokud je ta Salome pro tebe nejlépe použitelná tak proč ne, jen je to časté.

já bych třeba použila Oheň tančil jako mystické ozvěny minulosti: Vytvoříte obraz ohně jakožto bytost spojenou s minulostí, která tančí s plameny a tím umožňuje lidským myslím nahlédnout do historie,mystiky protože sám oheň je
mystérium v básni a něco symbolizuje... nemusí to být Salome. Můj oblíbenej básník byl Edgar Allan Poe a miluji Krchovského, jsou nevšední, jiní a to hledám v básních proto Salome mě nezaujala.

ale vím že autor ví nejlépe co chtěl asi vystihnout takže to respektuji a dala jsem jen názor, ne kritiku jen pohled z jiný strany břehu ... každý máme jiné obrazy v hlavě a jiné náhledy, je fajn ale podílet se na komunikaci o textech co něčím zaujmou nebo i ne.) dokud je svoboda se vyjádřit je to v pořádku až nebude teprve je něco špatně.
jo a ty moje moudra žádný moudra nejsou, dala jsem jen jiný pohled a pište jak chcete vy, umění nemá být lágr a ostnaté ploty, má překročit hranice a experimentovat, nejet v zajetých kolejích dávno vyšlapaných. Mám ráda rebelství, divokost a experimentování, fantazii a názory, myšlenky a nápady to mě baví od všech co něco přinesou a doplní. Nejedu na ovace ale na hledání pravdy.)
přidáno 31.01.2024 - 14:48
komentářů2(2.)
Morfeus: hm, pokud se chce někdo zamýšlet, pro většinu jsou to a budou jen žvásty .)
přidáno 31.01.2024 - 14:45
komentářů12(11.)
víš zaujalo mě že Je to zvláštní, ale když se zeptáš na akci nějakého ještěra(nebo ještěrky) s palestinou na význam toho čísla, co má na čepici, tak mi odpoví „to free“ neasi, nemáš cígo? :)

co vlastně opravdu symbolizuje 23 je to nekonečno? Spiral tribe měli mystický symbol 23. Je fakt že na číslo 23 jde narazit prakticky všude při každé příležitosti, přímo nebo v souvislosti různých kombinací a počtů…zajímavé bylo i datum 23.12.2012. Je to něco jako chaos je protiváhou pořádku? jaký význam má ten symbol opravdu? no víš možná si mi to už dávno psal ale to víš opakování je matka teď nevím hloupnutí nebo moudrosti.)
přidáno 31.01.2024 - 14:33
komentářů17(14.)
hm, obdivuji krátké básně a zvláště závěr ten je excelentní
přidáno 31.01.2024 - 14:26
komentářů2(2.)
jé já už se lekla co visící to může být a on lustr .)

líbí se mi spojení slov lustru staré lásky

A ZÁVĚR JE VELMI ZDAŘILEJ ! BLEŠÍ TRH SPOJENÝ SE SNY A ZAPOMNĚNÍM DÁVÁ DOST VELKÝ PROSTOR PRO PŘEDSTAVIVOST.
přidáno 31.01.2024 - 13:55
komentářů34(14.)
Homér: sem ti ho sežrala.) víš jak je nezdravej.)
přidáno 31.01.2024 - 13:21
komentářů34(11.)
DDD: NEMUSÍŠ SE PŘECE OMLOUVAT KAŽDÝ TO VIDÍ JINAK A JE FAJN ŽE TOHLE DÍLO VYVOLALO NĚJAKOU ODEZVU V TOMHLE PRÁZDNU, já nemám ráda prázdný pochlebování a beru názory , dát dohromady alespoň nějaký pohled na text než jen líbí, ó nádherně a hřejivé a jiný plky, co mi to dá? .)ale, pokud se rozjede debata znamená to že nebylo zdaleka dílo nezdařilé a stálo za čas, kdyby ne, jdu dál bez komentu .) hezký den
přidáno 31.01.2024 - 13:16
komentářů34(10.)
Hanulka: vlezdoprdelismus je vaše parketa v tom já nejedu, snad z dovolením vaše výsosti mohu napsat koment nejen chválit. Zajímalo by mě proč máte pořád v sobě tu snahu moje komenty stíhat a dehonestovat i mou tvorbu , to je fajn ,ale kritiku na to co píši beru ale tu o ničem co jste v komentu vyplodila na mou adresu na něco co se mi moc nelíbí, tu nějak neberu.Blokovat vás nebudu, vaše věc co kde napíšete, ale jednou nebo víckrát jste už napsala že píšu strašně utopisticky a vše mám děs.) hm, máte mě tedy dost nastudovanou :D páč když mě někdo nezajímá jedu směr ignor, ale vy ne, stále kde nechám koment který nechválí a nejásá nad skvělou věcí, což za mě tohle není, nastoupíte jak inkvizitor v sukni.) sakra ženská co výdeh a nádech, míň mě sledovat. Také nechápu, že když někdo napíše, nečtu co mě nezajímá..hm, ale když něco nepřečtu jak mohu vědět že mě to nebude zajímat to je oxymoron pak. Tak jo, tady zas komentem k vám končím protože s vámi nemá dál ani cenu nějak komunikovat, sálá z vás zaujatost a to vždy na hony smrdí .) dejte tu ostnatej plot proti kritice nebo názoru, nebo že by jste milovala cenzuru? .))))
přidáno 31.01.2024 - 09:47
komentářů7(7.)
Morfeus: stejně píši jak chci ale kritika je dobrá, jako zpětná vazba, bez ní by každý server s psaním byl jak ryba bez vody.To že se tomu někdo brání o něčem svědčí ale jeho věc. Kdo jde ovšem jednou veřejně z kůží na trh musí počítat že mu ji někdo kurva natrhne ,) kdo kritiku nechce může si psát do šuplíku taky jsem to leta dělala a dělám dál. Tady je fajn že si lidi mohou dát do profilu míru kritiky co snesou .) kliknu a vidím, aha bojí se tak nebudu prudit .) Já chci pravdu a tedy maximální kritiku a hlavně pokud to jde konstruktivní ne jako líbí, nebo nelíbí, to moc neposune. Hele mě se taky může líbit naše ulice ale když ji budu procházet a více se dívat najdu co je špatný a co jde zlepšit a pak reaguji.) zpětná vazba je prostě fajn.
přidáno 31.01.2024 - 09:34
komentářů34(2.)
dobrej den .) Struktura a řazení slov tady bych upozornila na pár věcí laicky z pohledu čtenáře, jen pohled na text. V některých případech je pořadí slov neobvyklé a může to znemožňovat přirozený tok čtení. Například v druhém verši "konec se pomalu blíží", by bylo vhodnější řazení slov "konec se blíží pomalu". Bylo by dobré zvážit uspořádání slov v každém verši a zajistit jejich přirozený průběh. Ale také práce s rytmem a rýmem tady dost drhne a nečte se mi to moc dobře. Ale na tom musíme pracovat skoro všichni, ale je dobré na to upozornit co čtenář laicky může nějak okomentovat. Třeba Rým "stole" a "kříží" také není úplně přesný. Bylo by potřeba pracovat na ladění rytmu a rýmu v celé básni, aby to působilo soudržněji a plynuleji. Ale je to jen můj pohled a může být nepodstatný. Ale na druhou stranu má báseň fajn atmosféru, ale jak už jsem psala některá místa narušují tok čtení, drhnou. Dá se vycítit ovšem z textu emocionální náboj, ale celkově se to rozplývá nějak pro mě do ztracena a oslabuje to text. Taky by bylo fajn zvážit, jaký příběh nebo hlubší smysl chcete vyjádřit skrze svou báseň a pracovat na tom, aby to bylo patrnější a srozumitelnější.
Jsem raději za texty které jsou úderné a mají nějaké hlubší poselství... ale závěr textu tady se mi snad líbí nejvíce a na tom bych stavěla. Ta Salome je mimochodem dost provařená a dost se v textech používá někdy dost prvoplánově, takže bych stavěla i na originálnost , vytvářela vlastní slova a nápady, více rozletu a fantazie. Opět plamen stejně jak dlaně, hojně využívaný v básních, nic nového a zajímavého, přitom se dá plamen vyjádřit mnoha způsoby a ne tak jak na běžící lince

pak se mi nelíbí, pospíchám až bolí oči, tady bych asi tohle já nepoužila, je to divné přirovnání a nedává to smysl tedy mě, nemohu mluvit za ostatní. Ovšem, je to věc samotného autora textu, já mohu jen dát jinej úhel pohledu, nic víc. Také výrazy mohou být přesnější a ne příliš abstraktní. Ale jak říkám to už je věc autora. Rozhodně každý má co zlepšovat pokud tam je potenciál a ten vy rozhodně máte, taky je znát že píšete dlouho ale moc nezvládáte technickou stránku, nejde jen o líbivost , text musí být jiný než běžný aby byl origoš.) Takže přeji hodně inspirace a hezký den.
přidáno 30.01.2024 - 20:16
komentářů10(10.)
Sasanka: DÍKY ZA TVŮJ NÁZOR ! někdy mám dost balastu v textech a je pak fajn i druhý pohled čtenářů. Takže děkuji za čas.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15 ... 21
»jméno
»heslo
registrace
» narozeniny
Claire [15], raDan [10], Zdenička [10], darknessBara [9], KristynaKlimova [9], NoName [6], LudvíkRoiSoleil [3], Romuska777 [1]
» řekli o sobě
Severka řekla o Erien, potulný bard :
Bard, se kterým si na toulkách životem ráda povídám...dělíme se o slova...ale i o světlo...děkuji za důvěru...i přátelství...;)
TOPlist

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku