nobody
datum 15.06.2012
ying-yang 66, muž, Česká Lípa
mailbox

komentáře uživatele komentáře k dílům uživatele :

všechny
přidáno 21.01.2013 - 19:57
komentářů31
inkoust: A vyřešili ti vědci taky to, kde by ten diesel bral naftu?
přidáno 21.01.2013 - 19:56
komentářů31
Zorik: Ano, to je další vysvětlení - už tu dávno jsou, jen o nich nevíme. Teď mě napadá... jedna z mých prvních povídek (v minulém tisíciletí?) to taky řešila... Asi nebude nic moc, ale podívám se, jestli ji někde najdu.
Další "zajímavé" vysvětlení je to, že vlastně "nejsme", že jsme jen dokonalá počítačová simulace - a emzáky nenaprogramovali.
přidáno 21.01.2013 - 19:49
komentářů17
kmotrov: Už stárnu, paměť neslouží...
Právě proto mě zajímá Lořist. Tys měl obraz, který jsi "zašifroval" do básně. Já báseň rozšifroval (ovšem jiným šifrovacím klíčem) a dostal obraz, který jsem zašifroval do povídky. Ty rozšifruješ povídku a dostaneš obraz - zcela určitě udlišný od toho prvotního...
přidáno 21.01.2013 - 18:56
komentářů18
povídky čtu zřídkakdy, letos to bylo první zřídkakdy, nelituji.
přidáno 21.01.2013 - 18:44
komentářů17
Vladan: Mušíš si dávat bacha na to co píšeš, že jsi bývalý středoškolský profesor jsi o sobě na psancích prozradil sám. Dílo je velmi dobré, moje kritika není zas tolik kritikou, jak tady často říkám, chyba může být na mém přijímači. Prostě moje mysl, vytváří obraz děje a uvodní dialog si přebrala jako nadsázku, je to dané prostředím ve kterém se pohybuji, to už jsem psal, někdo jiný by to vnímal jinak, zmínka že si kněz všiml hned na začátku, že něco není v pořádku, se zachováním tajemství, jen takovej náznak, by to uvedla na pravou míru, ani by to nemusel být kněz, v jiných "kulisách" prakticky kdokoli, třeba zedník. to jsou jen takové detaily, ale od toho ty komentáře jsou, ne?
Lořist si určitě brzo přečtu, já tohle četl už minulý týden, nějak jsem se nedostal k tomu to okomentovat, neměl jsem to srovnaný v hlavě, včera jsem přišel z hospody (do hospody chodím jednou týdně) a nějak to dozrálo:-)
přidáno 21.01.2013 - 16:21
komentářů31
inkoust: To je přístup...

Než abychom přestali devastovat tady, tak začneme někde jinde...;)
přidáno 21.01.2013 - 16:18
komentářů31
Zorik: Jednou jsem poslouchal vědce v TV. Měli interesantní nápad. Vystřelit na nějakou tu pustou kouli nějaký dieslový motory nebo co. Něco, co bude spalovat hodně nafty a bude hodně čoudit. Aby se vytvořilo dost toho O2 atd. Aby bylo časem to pravé klima pro vývoj zelených rostlin. Až to tady zdevastujeme, aby bylo kam se přestěhovat a začít znovu :-)
přidáno 21.01.2013 - 16:03
komentářů31
Nemám ráda Drakovu rovnici.. A už vůbec ne debaty o ní.. Obvykle to převádím na: budu narážet do stěny tak dlouho, dokud neprojdu...

A vůbec na toto mám poslední dobou alergii, ale to je z toho důvodu, že drazí astronomové a astrofyzici jsou v poslední době blbci.. (tedy kolem mě)

Jsou všude.. Tedy ne blbci, ale mimoni... Tedy mimozemšťané... Nejvíc to vystihl autor v jedné povídce, co jsem četla před pár lety...

Ti tam postupně nahrazovali lidi ve spánku. Takže buďto jsi usnul a bylo... Nebo jsi vyčerpáním stejně usnul nebo se zhroutil a bylo stejně...
přidáno 21.01.2013 - 15:47
komentářů31
Díky! To nedám. Já jsem takovej pozemskej pecivál. Jak se znám, určitě bych si neuměl ani zabalit. Vždycky na něco zapomenu a v tomhle případě bych na to mohl zhynout. A taky jsem netrpělivej. Než by se to tam trochu zazelenalo, už by mě loupalo v zádech a neuměl bych se pak postarat ani o zahradu. A do tý doby - úhor.
Kdyby bylo něco jinýho, já to tak nesleduju, dej vědět :-)
přidáno 21.01.2013 - 14:56
komentářů31
inkoust: plánuje se výlet na Mars. Jo, z hlediska vesmíru je blíž než za humna, ale pro nás je to maximum nebo spíš víc než maximum, co zatím dokážem. To výletní plánování má i variantu jednosměrnou - jen tam. Pár lidiček s dekama, stanem a nářadím... - palivo nestačí na cestu zpátky, budou se muset postarat sami o sebe.
Myslíš, že o dobrovolníky bude nouze?
Tak jo, jsou lidé, kteří nezvednou zadek, ale jsou i takoví, kteří si nesednou.
přidáno 21.01.2013 - 14:51
komentářů31
taron: máš pravdu, taron ... budu mlčet a Pepíčkovi dám kuli.
přidáno 21.01.2013 - 14:48
komentářů31
Vladan: Mám ruce nahoře a vzdávám se...tuším , že mě teď rozmetáš na kousky :))Mávám bílým praporem..jo, uznávám byla jsem moc chytrá ...všechno na světě ti slíbím...slibuji , jen neodpovídeeeeéj:)))))
přidáno 21.01.2013 - 14:46
komentářů31
inkoust: Aha a proč ty jezdíš na dovolenou ?? Poznávat, poznávat ??:)))))

Vladan...no, jsi v tom zběhlejší a co zakřivení prostoru??Tam se teda střetnou..ale je to jen moje laická představa:) Tak Pepík dostává pětky právem, škoda :)
přidáno 21.01.2013 - 14:42
komentářů31
Páááá - ni! :-) tak to je zajímavý a tak zašmodrchaný, že fakt nevím. Uměl bych vysvětlit snad jedinou věc. Jednou na dovolený jsem navštívil náramný místo. Ostrůvek jako prdeček. Náramně bylo samozřejmě dole na pobřeží. Nahoře byla výheň a sucho až se brouci a motýli dusili suchým kašlem. Možná se i některý vzňali, -protože hasiči byli pořád ve střehu-. Přesto jsem poznal pár lidí, který se za celej rok třeba ani jednou nešli vykoupat. Ne, že by to bylo daleko nebo že by nemohli jet busem pár minut. Tak nevím, já zatím, i když bych třeba mohl zkusit ukutit nějakýho povětroně i do míň hustýho "povětří", se zatím na takovou expedici nedívám jako na předmět mojí touhy. Proč by tedy měli nějaký pidižvíci nebo veležvíci... Maj tam svoje pidižvice-souladnice a třeba svoje volby prezidenta a takový ty věci a svoje starosti. Svoje sucha a mokra a tak.
přidáno 21.01.2013 - 14:39
komentářů31
Kdo tvrdí, že rovnoběžky se ve vesmíru protínají?
To je závěr z neeuklidovské geometrie, jenže v ní vznikají mnohem horší problémy... Třeba to, že nejkratší spojnice dvou bodů není úsečka... Ale... není ona úsečka mezi body definovaná jako nejkratší spojnice dvou bodů? prostě neeuklidovské geometrie (je jich víc) jsou poněkud schizofrenní... geniálně schizofrenní.
přidáno 21.01.2013 - 14:23
komentářů31
Vladan: Jasně, vím, že ještě nemám vyhráno, znám tě, ty se jen tak nevzdáš :)) Jo..skeptik každým coulem .
přidáno 21.01.2013 - 14:22
komentářů31
...a ještě dvě rovnoběžné přímky by se teoreticky neměly nikdy potkat...ale ve vesmíru se prý potkají,..jak je to možné ??? Z toho vyplývá, že... ne všude ve vesmíru platí , že dva a dva jsou čtyři...někdo to může být zrovna tři - tak proč ten blbý Pepíček v těch vtipech dostává pětky? Když je blbá paní učitelka...chtěla jsem říci jen jen to, že musíme mít neustále na paměti, jak mě to učil Guli : Všechno je jinak a ještě jinak - a to mě učila i Yana :)
přidáno 21.01.2013 - 14:18
komentářů31
Myslel jsem si, že tě to potěší.
Jen uvažuj, že neexistence důkazu není důkaz neexistence.
přidáno 21.01.2013 - 14:08
komentářů31
:))))
Velmi ráda čtu tyto tvé "články" ..vlastně mi pořád více a více potvrzují, že Bible měla opět pravdu :)))
Takže, co jsem se dozvěděla z tvých novin : Že , čím více se blížíme k velkému třesku tím se všechny fyzikální a nevím jaké ještě jiné síly spojují v jedinou sílu...dále, je náš nekutečně veliký vesmír snad jako bublina, za níhž asi fungují jiné zákonitosti...a nakonec jsi mi potvrdil, -vědecky, jakož i předtím samozřejmě, že pravděpodobně prostě život nikde jinde není
ačkoliv by se to tu mělo všude hemžit životem, dokonce inteligentnějším , než jsme my lisdské bytosti ....hm...Bible píše, nepřímo , ale vlastně dává najevo, že jsme jedinným životem ve vesmíru ...v celém vesmíru....já vím, voni to vlastně ti pisálkové jenom odhadli a zrovna se trefili, přesně, jak se trefili, že vesmír se neustále rozpíná a nějakých 1700 př. n.l na úrovni pastýřů si i typly, že země je kulatá :))))
Nemám co dodat, jsem spokojená:)
přidáno 21.01.2013 - 10:39
komentářů18
Margot: Nebude to tím, že jsem chtěl, aby čtenář vlkodlaka čekal?
Pointa je převzatá z básně.
1 ... 7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19|20|21 ... 47
»jméno
»heslo
registrace
» narozeniny
Capik [14], ludvig lerian [13], smarstin [12], Kaliban [7], magdalena [4]
» řekli o sobě
Dzany řekl o milancholik :
Je možné že jsem ovlivněn skupinou Kamelot,kterou poslouchám asi 15 let.Pokud jsem použil nechtěně snad jejich text,nebylo to umyslem.Dzany
TOPlist

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku