2319.gif
datum 25.08.2015
ying-yang 32, muž, Kutná Hora
mailbox
děl 3
komentářů 4/4

komentáře uživatele komentáře k dílům uživatele :

všechny
přidáno 23.09.2015 - 13:56
komentářů3
blahyč: Psanci jsou velice zvláštní. Zaregistrovala jsem se sem teprve před pár dny a říkám si: ,,Už bych mohla vložit další dílo." Ale k mému překvapení musím nejprve okomentovat dílo někoho jiného. Tak hledám něco, co mi nezabere tolik času. Vaše dílo mi k tomu připadalo ideální. Ale zaujalo mě a donutilo přemýšlet o tom, jaké bude mé stáří. Děkuji, že jste to sem vložil, protože jsem si uvědomila několik věcí, které můžu pochopit jen sama. Moc fajn úvaha. :)
přidáno 16.09.2015 - 19:12
komentářů3
vanovaso: Po pravdě řečeno dílko je staré 5 let. Pravda samota nemusí být jen ve stáří. Záleží na tom jak se na to člověk kouká. Pokud je zaujatý říká si" sám nejsem mám ženu, muže, rodinu, přátele....". Ale pokud se nad tím člověk zamyslí zjistí, že je opravdu sám i když jsou tito lidi kolem něho. Protože rozhodnutí děláme my a ne někdo jiný. Úvaha byla napsána osmnáctiletým klukem, který psal a píše o tom, co opravdu prožil a viděl na vlastí oči. Jinak děkuji za připomínku.
přidáno 16.09.2015 - 18:42
komentářů3
;-)) když jsem si dílko přečetla, muselal jsem se podívat na tvůj věk.. a pobavilo mě to... v mládí se krásně uvažuje o stáří... ale samota nemusí být jen ve stáří... dokonce ani ve stáří nemusí být samota ... a jistotu máme všichni, jen nevíme , kdy přijde...
přidáno 16.09.2015 - 17:43
komentářů1
»jméno
»heslo
registrace
» narozeniny
polibek0012 [14], Annabelle [14], KissOfDark [14], pisiprotebe [14], VolkodavKO [11], sarinka580 [7], DanaSurya [1], Ivušák [1]
» řekli o sobě
dvakredencedekadence řekla o NoWiš :
jednou si zapálil ksicht, když se snažil hecnout vypití zapálenýho něčeho, co mělo přes 70% a když jsem to sfoukla, chutnalo to trochu jako karamel. prý se to pije brčkem, kámo! tak jsem ho uhasila. prasák, herečka a často mě překvapuje, jak produktivní vlastně je. člověk by to do něj ani neřekl. nejen, že má nulový morální zásady, ale dokáže si to ospravedlnit tak, že to dává smysl. nevím přesně na co má talent, ale má ho. mám tě ráda, bratře.
TOPlist

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku