nobody
datum 22.01.2008
ying-yang 35, muž
mailbox
děl 1
komentářů 5/8

komentáře uživatele komentáře uživatele :

všechny | k cizím dílům
přidáno 27.10.2008 - 17:27
komentářů13(9.)
Pojďte sem, kdo máte kecy na moje fusekle! Podmazáváte marmeládu máslem, co? A budete mít kecy když to někdo bude dělat opačně, co? Zkuste si v listopadu nosit sandále a uvidíte že si do nich dáte fuseklí co se jich tam vejde. To uvidíte. Jen hop, sou to moje fusekle a sou šedivý a já si je dám do sandálů klidně troje! A ten ksicht je taky můj, a za tím si taky budu stát! - ksicht s fuseklema v sandálích

Ta báseň mi strašně něco připomíná. Promiň že tady řešim fusekle, žejo. P
přidáno 22.01.2008 - 22:50
komentářů16(7.)
Sis mankott, tady je to naky slozity, ja uz radsi drzim hubu. Chtel sem se tady slecny autorky zastat, ale ted tady o vsem ztracim prehled. Snad kdyz je to mezi vama tak to nemusis psat do verejneho fora, pac ostatni to treba nezajima a jestli to ma nejakej hlubokej podtext nebo co na kterej chces upozornit tak vetsina pritomnych ho stejne nezna a .. tak podobne. Vis, ja mam docela casto bordel v myslenkach, tak se nezlob. Samozrejme ze mas pravo vyjadrit se komentarem jakkoliv, jakymkoliv etc, to je tve svate pravo. Nejsem administratorem. A kdyz uz si se vyjadrila tak jak si se vyjadrila tak sem po tobe chtel vysvetleni, a dostal sem ze mi do toho nic neni. Snad je este furt ucelem diskuze rozebirat argumentovat a branit a utocit, to vse na /zni to nehezky/ vysoke urovni, a me se proste nelibilo to ze si mi rekla ze je to jen mezi vama. Snad sem si to dostatecne v hlave utridil a sepsal aby to bylo nejak pochopitelny, doufam ze me pochopis.
přidáno 22.01.2008 - 21:49
komentářů16(5.)
Black heart: Dobre. Takze si to piste private mailem, ano?
přidáno 22.01.2008 - 21:38
komentářů16(3.)
Mila/mily black.heart: Chci argumenty. /Promin, ale ted mam sklony k nerizeny agresi - to jen k me nalade/ Vysvetluj, jen vysvetluj. Posloucham.

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku