nobody
datum 22.01.2008
ying-yang 35, muž
mailbox
děl 1
komentářů 5/8

komentáře uživatele komentáře k dílům uživatele :

všechny
přidáno 22.01.2013 - 00:52
komentářů8
prase: vec bez diakritiky s volem v cele
přidáno 24.07.2008 - 16:17
komentářů8
:-D aha...
přidáno 24.07.2008 - 15:55
komentářů8
Taky je muzes sezrat na posezeni ..

...jo to klidne muzes.... ta myslenka je nahodou dobra. nekomu to muze pripadat zcestny, ze prirovnavas vztahy zrovna k sejrum, ale ja rikam proc ne... je v tom pravda..samo od sebe to nejde...i kdyz..ono nekdy staci aby se snazil jeden a neco z toho je, ne terba to, co on chtel, ale neco jo...casto nic peknyho.

jinak k tomu cos tu napsal...jak jsi psal to o tom pocitu potom, kdyz udelas nakej pruser...dost jasne se mi ten pocit vybavil. nekdy cloveku prijde, ze kdyz ma nakej ten pruser za sebou, ze je to cely uplne v hajzlu, je to takovy momentalni uzavreni vsech ostatnich hranic sveta, proste se chvili topis jen v tom svym pruseru...ale jak rekl gabkin...asi dycky jde se nejak pokusit to smazat...nebo ne smazat...to nejde asi nikdy...ale nejak to zlepsit...neco s tim udelat...takze asi tak....

mej se
přidáno 23.07.2008 - 12:21
komentářů8
SkvělýXD
přidáno 28.01.2008 - 06:48
komentářů8
Máš tam - říkejte si co chcete, takže asi toužíš po nějakém vyjádření.
Nedá mně to, tak se ozývám.
Taky jsem naprostý laik, ale nesedí mně tam pár věcí.
Zařazení do blbůstek, když je to téma k zamyšlení a pak poslední věta, kdy již podsouváš hodnocení, které chceš ale po nás.
K tvému vyjádření pod textem, buď to jde uklidit(tedy jako smazat), nebo nechat být.
Ale ještě v tom šlapat?
Mě se to přirovnání líbí, například to sežrání na posezení mě pobaveně ukázalo pár tváří v paměti.
Tak hodně zdaru, nikdo nejsme dokonalej. Někdy je snaha na škodu, to ví každej, máme to odzkoušený.
přidáno 27.01.2008 - 23:48
komentářů8
Kurva. Chtel sem si zafrajerit abych vypadal huste ze si sem taky neco napisu a ted se mi to vymstilo a vidim ze to byla pekna blbost. A taky vidim ze psat kazdopadne neumim. Hlavne sem nechtel, aby to vypadalo ze to bude mit nejakou jazykovou upravu. A uz mi tam skocilo dvakrat "az na .." takze to je na hovno. Ted asi nema smysl rikat ze to bylo takovy vyplivnuti myslenky o ktery sem si myslel ze je dobra. Furt si ale myslim ze dobra je, akorat sem ji vyplivl na spatny misto spatne formulovanou a mozna i ve spatny cas. Takze to nechte bejt a radsi to ani nectete, to ovsem nema smysl rikat az pod textem. Hehe. A to se nekdy cejtim jako nejvetsi filosof. Pivni reci leda tak. So sbohem, du si provrtat hlavu vrtackou. Dycky sem mel takovou predstavu ve chvilich kdy sem se cejtil spatne, kdy sem udelal nakej pruser nebo tak, v situacich kdy ostatni rikaj ze by se sli zahrabat. Ja sem mel v tu chvili chut vzit vrtacku a rozvrtat si hlavu na cucky. Je to podle me krasny. Takovy trochu hrdinsky, ale z jinyho pohledu neskutecna zbabelost, samozrejme. Asi se v tom neda hledat zadnej hlubsi smysl. Je to proste samo krasny, rozstriknout si hlavu, tak uniknout z toho sveta, z toho sveta kde clovek udelal neco spatne .. Cert v ijestli je lepsi zacit behat kolem a snazit se odcinit to, co udelal. Jako kdyz se treba vyleje saleb na koberec. Pak se vi ze to bude smrdet. Dobre: z pohledu zvenku to rozvrtani hlavy v tu chvili by asi bylo takovy .. nemistny, ale to zavisi na vaznosti situaci. Pri nechtenem zabiti je vetsi a hezci gesto vrtat do hlavy, nez zacit behat kolem a snazit se utrit neboztika lopatou ze silnice .. /samozrejme to je ta vhodnejsi moznost pri rozliti salebu - behat a hadrem utirat ../ No, kua, jak ma clovek dat najevo, ze kdyz udelal neco spatne, ze toho lituje jako prase a ze chce za kazdou cenu odcinit co udelal? Proc nam buh nedal nejakej system na reseni pruseru, kdyz na vsechno ostatni dal lek? Jedine po pruseru se musi clovek potit a stydet se ze se narodil. Jedine tehdy. Je to takovy osobni peklo. No to s tou vrtackou neudelam, nejsem na to dost silnej. * 2 Me.
přidáno 27.01.2008 - 23:26
komentářů8
chro chro alias ba ba
přidáno 27.01.2008 - 23:17
komentářů8
jako jo...
,,NECO"... to je hezke... tak nejaky takovy ,,NECO" to je...
- a hodnotit... ne. to nebudu.
Me.*
»jméno
»heslo
registrace
» narozeniny
polibek0012 [14], Annabelle [14], KissOfDark [14], pisiprotebe [14], VolkodavKO [11], sarinka580 [7], DanaSurya [1], Ivušák [1]
» řekli o sobě
ScarLiam řekl o Mája S. :
Zdá se být milá neznám ji Zdá se být krásna mnou neviděna nikdy Stydlivá ... Usuzuji z vykání Stále čtu díla její Neustále zde žije Dále se mění Vidím v ní umělce Její um nikdy nevypění.
TOPlist

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku