1313.gif
datum 20.12.2011
ying-yang 59, muž, Ostrava
mailbox

komentáře uživatele komentáře k dílům uživatele :

všechny
přidáno 12.03.2014 - 10:35
komentářů23
móda z gayství? některé kometáře jdou nemůžete myslet vážně.

báseň je skvělá
přidáno 08.03.2014 - 19:14
komentářů23
Jinak ta básnička je vulgární a štvavá, šlo by to napsat mírnějc, ovšem to už by asi nevzburcovala takovou pěknou diskuzi. Ergo, je to úspěšná báseň. Ale nelíbí se mi.
přidáno 08.03.2014 - 19:09
komentářů23
Homér: Tobě homobalení lichotí? Hm. No, mě když balí gay, tak moc polichocen nejsem, k tomu abych byl, bych potřeboval trochu psychologickou průpravu. Oni to zkoušejí, protože z mého chování odvozují, že jsem taky gay, což mi leze pěkně na nervy.
přidáno 03.03.2014 - 00:46
komentářů23
Jindruch: jen začnu tím, že je skvělé, jak hezkou diskusi jsi rozpoutal..
dřív jsem pochody hrdosti odsuzoval, ale ony ve skutečnosti nevypovídají o naší komunitě vůbec nic.. zúčastňují se jich hlavně lidé, kteří si prostě jednou v roce chtějí v ulicích zařádit.. nezáleží na orientaci, vítáni jsou všichni.. není to klasický boj za práva.. chtějí vyvolat diskusi a když se o to dotyčný začne zajímat, najednou zjistí, že se takhle normálně nechováme.. .
dále je to pochod na podporu i ostatních gayů ve světě.. například letos bude velmi zaměřený na práva ruské LGBT komunity..
nesnažíme se vám cpát nějaké obscénnosti, to je jen jedna událost za rok.. kolik jinak vidíte kluků na ulicích se líbat a a ni si jich nevšimnete? přitom spousty heterosexuálů ukazují svoji lásku na každém rohu.. a doslova ji cpou ostatním do obličeje? od reklam na, filmů až po profilovky na fb..
jako minorita chceme alespoň jednou poznat, jaké je být majoritou a vám ukázat, jaké by to bylo, kdybyste byli hetero minoritou mezi homo majoritou..
každopádně souhlasím s tím, že ten pochod je velmi extravagantní a téměř až sporný..
snad jsem trochu osvětlil svůj vlastní, soukromý, osobní pohled..
přidáno 02.03.2014 - 15:05
komentářů23
jéj, vy jste se tu rozepsali. Vadí mi zuřivě líbající se kdokoliv, na koho se musím dívat, pokud se někdo chce ocucávat, ať to dělá bokem, nebo aspoň ne jako pes s vyplazeným jazykem (a nejlíp v šalině, kde jsou sedačky naproti sobě, že ano). Nezajímají mě žádní, heterouši, homouši, černoši, děti, důchodci a je mi jedno, kdo jak vypadá/co si myslí, pokud se umí chovat a není agresivní.
Pokud vleze běloch do gheta a začne volat o bílé rase, je to kretén a asi se už odtamtud nevrátí. Pokud cigán bude na hlavním nádraží vyřvávat o bílejch špínách a zasranejch češích, je to kretén a asi dostane po tlamě. Dá se to aplikovat i na sexuální orientace. Existují určitá společenská pravidla, ve kterých nehodlám nikoho hájit, je to dané, jasné a všichni se to učí od rodičů (což může být problém) nebo ve škole. Nemyslím bezchybnou etiketu, ale slušné chování.
Vtipy jsou na všechny...a móda "rasistů", kdy snadné obvinit kohokoliv z čehokoliv, je zvrácená. Naučte menšinového hajzla slova jako rasismus nebo homofob, a bude je používat jako kolovrátek, ať je konfrontace rasistická (vlastně jakkoliv nesnášenlivá) nebo nikoliv. Většinový hajzl pak samozřejmě bude používat hanlivá označení menšin, ale je mnohem snáze postihnutelný.
Takových příkladů a názorů je příliš moc, těžko se to vyjadřuje.
Dodatek: na žádném pochodu jsem nebyl, nevím co se tam děje a jak vypadá, báseň nehodnotím, jenom reaguju na vaše komentáře. Pokud jste někdo pohoršený mým textem, napište to narovinu, a hlavně napište proč (hádat se nechci, ale diskutovat můžu).
přidáno 02.03.2014 - 12:31
komentářů23
Jindruch: ohledně té brazilie, ono je celkem jedno o čem to je, výsledek je stejný. Jestli ti teda nevadí ta skoronahota, tak ti musí vadit to, že otevřeně křičí do světa "Jsme gayové" a na to mají podle mě právo.
přidáno 02.03.2014 - 05:29
komentářů23
Sid: Určitě máš pravdu, že je to složité téma a tato báseň je jen obrovská zkratka. Určitě by mě tvůj názor zajímal. Já si myslím, že samotná pride parade je spíše zneužitím homosexuálů, ale to je zase o složitých souvislostech. Nelze to redukovat na pouhé "právo na svobodu projevu".
přidáno 02.03.2014 - 03:12
komentářů23
jsem gay.. otevřený. pride parade mi nijak nevadí..pokud jim to tak vyhovuje, proč ne.. ale ta báseň je trochu nepřesná ohledně toho, jak je náš pochod vnímán.. ale to je na dlouho, zkrátím se - dobrá báseň (aktuální poesie je styl budoucnosti.. třeba jako u S.K.Neumanna Rudé zpěvy..
ale celá ta problematika je dost složitá a pokud by měl někdo zájem znát názor gaye, stačí do vzkazniki..
Báseň hezká až na pár obratů..
přidáno 01.03.2014 - 21:33
komentářů23
Trochu xenofobni ... Ale proc ne, vzdyd jde o svobodu slova, tedy, svobodu basne ;)
přidáno 01.03.2014 - 19:12
komentářů23
NoWiš: Nikdo mě nenutí, a taky se ani nechodím koukat, pokud mi to třeba v každých zprávách nepředhazují v TV. Mě se to prostě nelíbí. A to proti homosexuálům nic nemám, dokonce mám mezi nimi kamarády. Ostatně jak jsem psal cvokhauzce, mají na to podobný názor jako já :).
přidáno 01.03.2014 - 19:07
komentářů23
Jindruch: souhlasím s Homérem, jestli je to nevkusné, tak tě nikdo nenutí to sledovat. Brazilské průvody a karnevaly jsou vlastně v bledě modrém to samé, ale ty ti nevadí, protože tam zadkama kroutí ženské
přidáno 01.03.2014 - 18:58
komentářů23
Umouněnka: Úvaha vznikla tady, diskuzi. Opravdu to není o oné odlišnosti, ale spíše o překročení určité hranice, kdy to je více lidem nepříjemné, než příjemné.
přidáno 01.03.2014 - 18:57
komentářů23
A kdo tě nutí na ty pochody chodit? Televize? Lepší než nácíčkovský akcičky. Mě když balí gay, tak mě to akorát potěší.
přidáno 01.03.2014 - 18:55
komentářů23
Cvokhauz: Naštvaná klidně buď, mě zase štvou jiné věci a tvůj názor beru. Jen s tebou nemůžu souhlasit. Jsem chlap a promiň, ale příjde mi celkem příjemný pohled na muže a ženu, když se políbí. Taky jsem nezaznamenal houfy cucajících se heteráků na veřejnosti. A pokud jde o homosexuály, neznám jich sice moc, ale ty co znám jsou toho názoru, že jim tato nevkusná publicita spíše ubližuje ve vztahu k majoritní společnosti, protože asi nejsem zdaleka jediný, komu se to nelíbí. A pak mám trochu dojem, že to začíná být trochu jako s cikánama - těm se taky dovoluje mnohem víc než ostatním a to jenom proto, že se lidé bojí, aby nebyli označeni za rasisty. A co se rýmu týče, je to opravdu jen taková rýmovačka, ale padla na úrodnou půdu. :)
přidáno 01.03.2014 - 18:46
komentářů23
NoWiš: nesouhlasím. Je mi celkem jedno, kdo koho miluje a s kým chodí, ale vadí, že mě tím obtěžují. Já mám sex rád, ale taky nechodím dávat okázale najevo, že nejsem gay. Vadí mi, že se začíná pokládat za normální, že by měli děti vychovávat homosexuálové - jaký pak asi dají příklad, model chování těm dětem? Výchova dětí homosexuály se všude široce řeší, ale jako společnost nejsme schopni podpořit normální rodiny. A zdůrazňuji, že nejsem nějaký homofob. Jen vše má mít určitou míru vkusu a v případě pochodů typu Pride parade je ta míra překročena.
přidáno 26.02.2014 - 19:54
komentářů23
jsem zhnusen
přidáno 26.02.2014 - 19:50
komentářů23
bože! tento týden už mi to předhodil jeden katolík! Já už to nehodlám poslouchat! uvědomuješ si, jak mě tím urážíš? Když už jste z homosexuality udělali odlišnost, tak se nedivte, že pak mají průvody. I nudisti maj průvody. Černoši zakládají celé kluby, protože jsme je mi bílí utlačovali. a homosexuálové na to právo nemají? po letech utlačování a ilegality, po letech setrvávání v domění, že žijí v duševní "nemoci" nemají právo na jeden průvod?
A koho zajímá o jaké jde pohlaví? není láska prostě krásná za jakýchkoliv okolností?
přidáno 25.02.2014 - 21:12
komentářů23
K formě: Nevím, jestli se to mělo rýmovat. Pokud ano, je to velmi, velmi ubohé. Pokud ne... stále je to ubohé. Buď to napiš pořádně jako úvahu nebo si to nech pro sebe - vulgární říkanky nejsou umění. Podobá se to grafitti čmáranici nachcané na zdi.
K obsahu:
A heterácké páry vášnivě se líbající v autobusech ti nevadí? Plus to, že se z toho stává móda, je absolutní kravina - kdo by se dobrovolně vystavoval diskriminaci, nadávkám, šanci toho že ho večer cestou domů zmlátí? Může se ti zdát, že se "cpou všude" (ačkoli absolutně nechápu jak), ale rozhlédni se. Kolik jsi jich viděl dneska? tento týden? Tento měsíc? Je špatné, že hledají sílu v množství, protože když jsou sami, jsou napadáni? Celý život slyší urážky a útoky... víš kolik je "buzerantských vtipů"? Nediv se, že jednou za pitomý rok, když se sejdou, tak vyvádějí kraviny - vždyť je to pomalu jediná doba, kdy můžou otevřeně prohlásit svou orientaci. Jistě, spoustu z nich je out, ale vždy to s sebou nese jisté riziko. A ke tvé otázce - "máme jim snad vzdávat čest?" bych odpověděla ne, nikdo se tě o to neprosí. Pride je spíš takový výkřik do světa "my taky existujeme, jsme tady a jsme lidi! máme právo na lásku!"
Nikdo se tě neprosí, aby ses na ni přišel podívat.
Nebudu psát víc, protože jsem tak naštvaná, až se mi klepou ruce.
přidáno 25.02.2014 - 08:48
komentářů23
Stotožňujem sa s Umouněnkou.
přidáno 23.02.2014 - 16:08
komentářů23
Spíš bych z toho udělala úvahu, jako báseň mi to moc nezní. Ono ani nejde o gaye, vadí mi všichni, kdo to na veřejnosti přehánějí. Nic proti lásce, ale čeho je moc... (Jinak proti homosexuálům nic nemám, to mě chraň čert)
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15 ... 28
»jméno
»heslo
registrace
» autoři online
Daisy Moore
» narozeniny
Diog [4]
» řekli o sobě
veronika řekla o Adrianne Nesser :
anett.. neskutecne si vazim ty duvery, co ke mne mas..ses hezka,chytra,uprimna holka..co ma svy pravy nazory a skvelou poezii plnou lasky, porozumeni, zivota..delas to dobre..bud ty..protoze takhle ses nejlepsi.. sem rada, ze te znam..**
TOPlist

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku