nobody
datum 25.01.2011
ying-yang 31, žena
mailbox
děl 2
komentářů 2/8

komentáře uživatele komentáře k dílům uživatele :

všechny
přidáno 01.01.2012 - 16:27
komentářů6
Mně je sympatická tvá upřímnost. A je fuk, jestli máš nějaké umělecké ambice. Protože ty tě teď asi moc netrápí. Ze všech dosud zde napsaných komentářů se dá něco přijmout. Psaní může pomoci i s tou sebereflexí, je-li jí zapotřebí a je-li jí člověk vůbec schopen. Nejsi tu mezi uměleckou elitou, tak se nenech zmást radou, že máš raději navštívit psychologa, jakkoli tato rada je za určitých okolností ta nejlepší. Nejsi sama, kdo sem píše, když je mu mizerně. Motivy psanců k psaní jsou různé, někdy i poněkud patologické. Neboť každému psaní nepřináší sebereflexi. Některým dokonce naopak sebeklam.
A někdy tento prostor využívají ti, kteří si prostě potřebují ulevit. Jako na lince důvěry. Mají na to právo.
přidáno 01.01.2012 - 15:31
komentářů2
drzim ti palce ... tou basni jsi hezky zacala ...
přidáno 01.01.2012 - 15:29
komentářů6
... docela by me zajimalo na co jsi vsadila .... je to hezky ... a uz je do docela davno ...
přidáno 17.12.2011 - 19:01
komentářů2
Hmm, moje slova, moje slova.. jsi asi hodně zásadová, jako já, anebo rozhodnutá.......báseň se mi líbí :)
přidáno 26.01.2011 - 19:37
komentářů6
Chronoss to vyjadril pekne. Ešte dodám, že písanie poézie (aj prózy) je výborný sposob sebareflexie. Človek si tak može dobre utriediť myšlienky... píš ďalej, zdokonaluj sa.

Poézia je často krát lepšia ako každý radca...
přidáno 26.01.2011 - 19:18
komentářů6
Homér: že jsi zatrpklý cinyk jsem si již zvykl...nad čím se rozplývám?? nad tím že někdo kdo poprvé v životě něco napsal se nebojí odhalit své emoce a podělit se o ně,také si myslím že nikdo tady na tomto místě nemá právo kohokoli zraňovat svými kecy na téma,,zajdi si k psychologovi,, a nebo dalšími šplechty,,nevím proč to komentuju,, zlaté moudro praví,,pokud nemáš co říci aby si druhého byť trochu za jeho úsilí pochválil,raději mlč a nevyjadřuj se,,(Dale Carnegie-Jak získávat přátele a působit na lidi)...každý prvopočin je buď to posledním a nebo může být počátkem neuvěřitelného taletu...K.3.D piš vše co tě napadne a neboj se vyjadřovat emoce i na kus papíru i na venek před těmi kdož tě mají rádi,,Je lépe napsat první nepříliš povedené dílko nežli nechat zemřít poetu v nás,,(Charles Dickens)
přidáno 26.01.2011 - 00:12
komentářů6
Zajdi za psychologem, určitě už něco takového s někým řešil. Jediné co by se snad dalo trošku považovat je trnitá míle. Nechápu, že se nad tím Chronoss tak rozplývá.
...a prosím kohokoli o radu...
To je stěžejní část celého díla, nikdo pořádně neví co má dělat a já taky nevim proč to komentuju. Tak si vsaď ne? Tam máš alespoň nějakou šanci, než to rovnou vzdát. Zdar
přidáno 25.01.2011 - 22:07
komentářů6
stejný pocity určo už zažil mnohý z nás,basíci jsou snílci jimž bylo mnohokráte srdce zlomeno..jedna moje přítelkyně říká že nejkrásnější věci napsala když jí bylo nejhůř..a je fakt že v době kdy sem psal muziku a texty to platilo i o mě..člověk by se neměl bát alespoň zde vyjádřit své emoce psanou formou,je jedno co tvrdí škarohlídi..piš seš na dobrý cestě a určo to bude lepší a lepší,neb i tato tvoje prvotine je dobrá

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku