2457.gif
datum 24.05.2016
ying-yang 29, muž, Karviná
mailbox

komentáře uživatele komentáře uživatele :

všechny | k cizím dílům
přidáno 24.08.2016 - 21:35
komentářů13(1.)
Zajímavé dílo .
přidáno 15.08.2016 - 01:42
komentářů7(6.)
Máta:
Až bude čas povídku zcela zprostím těchto nedostatků a snad bude poté pro vás čitelná. Mám trochu problémy s gramatikou, ale rád píšu a tím se to snažím pilovat. Velký problém je, že nejsem moc kamarád s počítačem co se týče psaní textů třeba ve wordu. Já osobně vše píšu rukou a poté to přepíšu do počítače celkem hala bala, ale to už se za nějakou tu dobu mění a už dokážu s wordem a jeho funkcemi víc ne předtím. Což si myslím hodně ovlivní případný vzhled textů do budoucna . Takže dejme tomu, že už se vypořádávám s mým problémem a až to opravím i zde tak se možná dočkám i méně neutrálního hodnocení z vaší strany :)

T
přidáno 15.08.2016 - 01:34
komentářů7(5.)
Eleanthir:
Děkuji za rozbor a názor. Dá se říct, že mnoho z toho je čistě myšleno jako fikce. Jak píšu v mém profilu inspiruji se sny co se mi zdají, takže věřím, že mnoho věcí má i nějaké základy v tom co reálně prožívám a dá se tudíž tvrdit, že mnoho věcí je i myšleno metaforicky. U této povídky se jedná veskrze o fikci která se zrodila spojením snu jež se mi zdál a zážitku v taxíku s nepříjemným řidičem. Dále co se týče případného násilí na dětech tak zde jsem se inspiroval novinami o ztrácejících se dětech a pedofilech. Toto téma se ve zprávách jednu dobu objevovalo často a já se chtěl trochu zamyslet nad tím co může takový člověk mít v hlavě. Proto jsem psal v ich formě a proto jsem si pohrál s možností čtení myšlenek. Nárůst svalstva , změna očí a pocit temnoty v žilách. Dá se brát metaforicky, ale spíše jsem opravdu člověk co píše i o věcech jež nejsou možné a tak v konečném výsledku v mé fantazii opravdu zmíněná proměna probíhá.
Rozhodně plánuji tuto povídku ještě dál obohatit a rozšířit právě s nádechem fantasy. Váš ohlas mně velmi potěšil a jsem rád , že jste si to přečetl. Váš názor a pohled na to co jsem napsal mně určitě víc posunul k tomu abych napsal něco dalšího.
přidáno 15.08.2016 - 01:16
komentářů7(4.)
Nokturna:
Děkuji za pozitivní názor. Negativních názor si taky vážím, ale pozitivní názor žene dopředu. Na Pravopisných chybách už pracuji v další povídce skrze kterou se snažím všechny mé nedostatky vypilovat. I tuto povídku jistě opravím až mně trochu opustí moje nadšení pro další nápad.
Samozřejmě by mně potěšilo kdyby se ti to podařilo dočíst. Hlavně tak nějak bokem chci upozornit na fakt, že rád píšu s trochu temněji a chvílemi agresivně či snad i vulgárně, ale sám jsem jinak naprosto normální :D doufám :)
Lovercrafta mám hodně rád . Hlavně Barvu z vesmíru která je pro mě jeho nejlepší . Takže mě těší to přirovnání k Lovercraftovi o kterém jsem upřímně nevěděl, že se taky inspiroval sny.
K odepsání mě vlastně upřímně vyburcovala i věta : Musíš mít zajímavé a neobyčejné sny, až trochu toužím si je prozkoumat vedle Tebe.
No někdy jsou moje sny velmi zajímavé a plno jich mám zaznamenaných v hrubých obrysech na plno papírech všude po pokoji pro případnou inspiraci kdybych potřeboval nějakou tu šílenost :D
Co se týče prozkoumávání po mém boku. :) Pokud se ti podaří dočíst ( nebo i kdyby ne ) to co jsem tady napsal jako takovou veřejnou prvotinu na zkoušku, a pořád bys chtěla zkoumat co dalšího se mi může zdát nebo se čistě seznámit, tak já se určitě takové myšlence nebráním. :)
Hlavně ti chci znovu poděkovat za pozitivní názor.
1|2

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku