RE: Omezení počtu děl
shane, 07.02.2022 00:04:18
wojta: Tak pár dní jsem nenakoukl a přišel mi odkaz na tenhle výlev emocí. Mezitím i autor je zjevně smazán, ale když už jsem tady, tak zareaguji pro případ, že se zase někdo nový bude cítit omezován.
Chápu, že někdy je takový plodný den, kdy toho člověk sfoukne víc, ale může vložit jen jedno hlavní dílko. Ovšem ta druhá může dát jako zápisek do deníku, tam počet omezen není. A pokud píše něco delšího, např. román, může tam buď extra vkládat každou kapitolu samostatně nebo otvírat jeden zápisek a přidávat to k tomu, až z toho bude kniha. Kdo je dobrý, toho si čtenáři najdou a dají si ho do oblíbených a pak jim ani zápisek neunikne a budou ho číst i v deníku.. (Pokud si to někdo nezahesluje.)
Jinak, jsou i portály, kde se tak plodný autor nemusí omezovat, pokud si myslí, že je to tak dobré. (Namátkou pismak, totem či suvicka.)
Na saspi, které zas nefunkční, je publikace zprostředkovaná redaktorem, aktuálně jen jedním a odeslat to šlo jednou za pět dní. Ovšem za jak dlouho stihl šíma reagovat, přečíst to, okomentovat, ohodnotit a vložit, je jiná. Zbyl tam na to sám, ostatní jsou dočasně neaktivní! ????
Piste-povidky umožňuje vložit max. dvě dílka denně, ovšem s podmínkou, že mezitím vloží pět jiných autorů. Což se taky nemusí stát, pokud třeba první dílko vloží třeba večer.
Zvláště starý chlap by už měl mít rozum a pochopit, že když vstupuje do takového společenství, musí akceptovat zavedené podmínky. Určitě nikdo každý den nesype z rukávu samé literární perly. Takže kam odložit nápady a případně už získat zpětnou vazbu od čtenářů, tady má a pak sám rozhodne, co přesune do hlavních děl.
Má konečně i možnost být na více servrech a rozdělit mezi ně svoji tvorbu. Nebo všude dávat totéž, aby ho četlo víc lidí, pokud to má pro něj takový význam. Mně stačí, když se to líbí třeba jen jednomu a zpříjemní mu to den...
Píšu pro radost z tvorby i proto, abych trénoval paměť a kombinační i vyjadřovací schopnosti, potkával se s podobně založenými lidmi a sám si přečetl něco hezkého a inspirujícího. A příjemně naladí i setkání s pár fajn lidmi a výměna zdvořilůstek...????????
»jméno
»heslo
registrace
» narozeniny
Zdendulinka [15], Pjpajkis [15], Rigor Mortis [13], MACHAJDA [13], mannaz [11], Loreley [11], misháá [10], Daisy Moore [9], gajda [6], Putri [3], VykladacKaret [1], J.Rose [1]
» řekli o sobě
Singularis řekla o ThePočly :
Přemýšlí o věcech, které se jí dějí, a záleží jí na nich. Její úvahy často mají hloubku a opravdu stojí za to si je přečíst a popřemýšlet o nich.
TOPlist

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku