578.gif
datum 12.04.2009
ying-yang 32, žena
mailbox

komentáře uživatele komentáře k dílům uživatele :

všechny
přidáno 05.03.2010 - 11:10
komentářů12
Já nevím podle mě to není zas tak dobře napsané. Má-li to být fejeton, nějak mi chybí vtip a pointa - na začátku si to odsoudila a dál už ses nehla. A k tvému postoji... Já FB mám, používám jej jako další komunikační prostředek s lidmi, kteří jsou ode mě daleko nebo se kterými už se tolik nevídám. Mark Zuckerberg ať si leží v penězích, měl prostě dobrý nápad. Ty nerada podléháš davovému šílenství, u toho jsem se pousmála - tenhle názor mi přijde ze všech nejvíc jako póza. Znám hodně takových lidí, myslím, že jsem byla i stejná. Ale považ: "Neudělám to a to, protože to dělají všichni ostatní" není úplně jó důvod. Ale neber to tak, že Tě odsuzuju, protože nemáš FB, není zas tak úplně o co stát.
přidáno 05.03.2010 - 10:51
komentářů12
No FB mám, dlouho jsem jím pohrdala. Mám ho, jo, občas je to zpestření, ale něco na čem by závisel můj život a moje denní zábava? Ani náhodou.
přidáno 05.03.2010 - 10:25
komentářů12
Tak tady nechápu hodnocení 40% - Silkwhi, to je za jiný názor? Protože i kdyby se mi názory nelíbily, napsané je to dobře.
A pro mě moc dobře - mám stejný názor jako ty. Myslím, že mít 300 přátel na FB a sedět hodiny a hodiny u počítače z nás nedělá reálné přátele. Mám k FB jen negativní postoj, protože všichni z mého okolí, kteří ho mají, se chovají jako blázni a jinak už snad ani nekomunikují. Někdo mi řekl - "Ty nemáš FB? To nežiješ." Já to vidím naopak, tím že ho nemám, žiju mnohem víc.
Napsala jsi to dobře a že ti někdo vyčítá jednostrannost... Stojíš si za svým a to se mi líbí.
přidáno 05.03.2010 - 01:45
komentářů12
Odsoudit něco a ani to nevyzkoušet a psát o tom, je jedna velká teorie. A že jsi slyšela od pár lidí z doslechu, že si na něm "jen" hrají, tak tomu moc nepřidává. Kolika lidí ses ptala? Dvou, tří? Jaké věkové složení? Facebook dokáže být skvělý sluha, ale špatný pán pokud mu někdo podlehne, a že jich je... Už jenom tím obsahem mi to přijde takové, že ani nechci hodnotit formu apod. Akorát tedy nechápu to zarovnání na střed, špatně se to čte. A trochu mi není jasné co kritizuješ, facebook, nebo nápady za milión, měla by ses zaměřit asi jen na jedno a o tom napsat.
přidáno 04.03.2010 - 22:32
komentářů12
Je to jednostranně napsáno. Chybí mi tvá vlastní zkušenost. Jako fejeton mi to přijde dost bez nápadu...takovou kritiku dokáže napsat každý, chybí mi objektivní pohled na věc.

Je fajn nepodléhat konvencím, ale už horší mi příjde dávat to tak okatě a tuctově najevo.

Facebook jsem používal půl roku, dva měsíce jsem si dal přestávku a teď už dokážu posoudit v čem je špatný a v čem prospěšný, ale o tom někdy jindy. :)
přidáno 04.03.2010 - 20:55
komentářů12
Jako nefejsbůkář a se stejným odporem proti davovému šílenství jako ty, souhlasím. Ačkoliv mám kolikrát až mindrák, že když nejdu s dobou a tvrdohlavě se bráním - prostě se otočím proti proudu a nechám si čelo drásat davem - tak že je to známka zaostalosti. Není! Považ jsem jeden z mála svojiho věku co si pustí raději gramofon. To co přehrává ty černé tlusté cédéčka.
A ten chytrolín co vymyslel facebook, možná neleží na pláži, ale sedí doma u počítače a na FB se baví s celým světem a má už atrofii svalstva. Chudák. Jeho vynález ho zabije.

Jako fejeton dobrý, moc dobrý, ale je dost nestranný, nepřipustíš, že FB může mít i dobré stránky jako najít přátelé (byť virtuální) se společnými zájmy a názory, které kolem sebe třeba postrádá.
přidáno 15.12.2009 - 18:37
komentářů2
jo cetl. smutny pribeh. vypravi o tvrdem zivote bez soucitu z nehoz jedinym vysvobozenim je smrt. ta (ne)pohadka mi vsak staci... takove reflexe uz mi nic nerikaji
přidáno 14.12.2009 - 22:03
komentářů2
Jo četl. Smutný příběh. Vypráví o tvrdém životě bez soucitu z něhož jediným vysvobozením je smrt.
přidáno 16.09.2009 - 22:48
komentářů1
Mě se to líbí celkem, akorát si myslím, že by to bylo špicovní, psané volným veršem...
přidáno 12.09.2009 - 11:01
komentářů2
Vím, není to nic extra. Souhlasím, obyčejné. Já se jenom potřebovala vypsat...
přidáno 11.09.2009 - 23:02
komentářů2
Bohužel příliš běžný námět, obyčejné zpracování...
1|2|3|4
»jméno
»heslo
registrace
» narozeniny
Norian [14], Muchula [14], Terezka [13]
» řekli o sobě
shane řekl o Severka :
Má šťastná hvězdička, která mne svými krásnými básněmi inspirovala k mnohým hříškům. Díky úspěšnému starosvatění naší skvělé kámošky a básnířky prostějanka se známe ještě z dob, kdy nám bylo oběma krásných sedmnáct / jí jednou, mně hned třikrát!/. To je věk, kdy se člověk rád nadchne pro všechno krásné, ještě neumí skrývat své pravé city a nemá daleko pro velká slova! A když pak narazí na někoho podobného, je to paráda a skvělý odvaz! Milá Lenko! I já si vážím Tvého upřímného přátelství, které, jak se zdá, přežilo i zkoušku dospělosti, o čemž svědčí i to, že jsem jedním z VIP, kterým jsi tu postavila pomníček z milých slůvek. Je pravdou, že jsme se už dlouho nikde nepotkali a třeba ani ještě dlouho nepotkáme, ale když je mi smutno, kouknu na nebe a vzpomenu si, že jedna hvězdička tam kdysi svítila jen pro mne, že mne někdo zval svým milým sluníčkem a otvíral mi srdce dokořán, aniž by mne znal jinak než z těchto stránek. Bylo moc milé si číst podobné věci i kdyby to byl jen milosrdný klam...;oX
TOPlist

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku