RE: Tématické soutěže
shane, 05.05.2019 13:50:20
Strach: Tak zkus lobovat na chatu, jestli by se ještě někdo přidal. Já nemohu, mám ho už bloklý! Na piste-povidky.cz se ještě udržel kult drabble. Koukal jsem, že snad drabble bývalo i zde! (Ale tehdy jsem tu nebýval já a tak jsem to zkusil až tam! Jsem spíš veršotepec!)
Ale už jsem tu jednou vložil obě varianty drabble, povídku i veršované, na pět mnou vygenerovaných slov. Mají ta dva generátory, na 3 a 5 slov, které dávají zajímavé sestavy! A každý měsíc nové téma ve stejném období! Proč ne i zde třeba třetí sobotu a neděli?
Povídka nebo i veršované drabble na 100 slov a zadané téma,
ať na vygenerovaná povinná slova (3 či 5) nebo na téma určené třeba k danému období či k nějaké události, by to tu snad oživili! Jinak s běžnými soutěžemi to je teď mizérie všude, lidé jsou pohodlní a raději zbůhdarma plkají v chatech!
I zde už rok nic nebylo a to býval nejživější portál. Pár těch, co něco chtěli změnit, odešlo, další rezignovali nebo mají jiné starosti...Ani já dlouho nic na portály nedával, a to jsem dříve veršoval i v komentech!
P.S. Vložil jsem do deníčku svůj příspěvek pro "Den drabble 109" z p-p, na ukázku obou variant. Možná by nám Lukio trochu upravil i zdejší generátor, aby uměl např. 3 i 5 slov a to i bez nutnosti jedno zadat nebo losovat témata z databáze, kam by je mohl přidávat každý a tak ji postupně zvětšovat.
Chápu, že jeho časové možnosti jsou omezené a má ve svém věku jistě i rodinu, ale tak jako měl zpracované ty anonymní pondělky, snad by šlo vytvořit i univerzální soutěžní program, spřažený s generátorem slov či volnějších témat. Protože lidé jsou různí, viděl bych to na vytvoření společných databází, ze kterých by se vyřadily vulgarity či vyloženě hloupé sestavy slov, na které by asi nic hezkého vytvořit nešlo.
Nejsem programátor, takže pouštím fantazii na špacír! ;-)
Vidím to jako univerzální model, kde by se nabízelo víc soutěží současně, aby si každý vybral dle možností a schopností, ti zdatnější by mohli zvolit účast i ve všech.
@3 kategorie: Próza, verše, kombinace obou.
@Úrovně:
*volná (na zadání, ale neomezeno striktně počtem slov, leda třeba maximální délkou),
**drabble (povídka, veršovaně či obojí, vždy 100 slov)
***miniatura (50 slov)
P.Z.: Kdo by chtěl a stíhal, mohl by obeslat všechny úrovně ve všech kategoriích, každá by se hodnotila extra.

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku