RE: Novinky - počet děl a další
shane, 11.06.2024 02:41:49
LUKiO: Tak ono se to zaheslování týká hlavně prozaiků, co jako třeba singularis píšou delší věci na pokračován. (I když jsem i u oblíbených narazil na zaheslovaný zápisek.)
Já už tak moc nepíšu, chodím sem hlavně z mobilu, protože nebývám doma. (Mám dvě vnučky a užívám si toho, co mi dříve unikalo.) A v mobilu teď mám Samsung Notes.
A soutěže jinde, které byly anonymní, měly v podmínce, že se to do odtajnění nesmí vložit jinam, jinak diskvalifikace. I mně se to stalo!
Z toho mobilu sem chodí i jiní a třeba nemají ty možnosti...
Prosím, můžeš tyhle změny dopsat i pod NÁPOVĚDU? Tam je stále 1 dílo denně a nejsou tam uvedena ta omezení počtem znaků (viz tvá diskuze se singularis.) A je teď těch 10 000 znaků i pro zápisky? Jinak je moc hezky udělaná a logicky je to první místo, kde člověk hledá odpověď...
Pokud jde o soutěže, teď jsem chytil i tu na libres a proto ji připomněl pro ty, co jsou i tam. (Jindy jsem to často prošvihl, když jsem se neproklikl na soutěže.).
Máš pravdu s těmi žabomyšími válkami a taky chybí lidé, co tu dříve byli ochotni se víc zapojit.
Hezký den a dík za reakci! M.
» narozeniny
EmoticoneDonie [13], KOMFORNOT [11], ewon [11], Samael [10]
» řekli o sobě
zamilovana do nezamilovane doby řekla o Delivery :
Mám ráda její názory. Mám ráda její tvorbu. Kdysi jsme si hodně psaly.. a přestože jsem ji nikdy neznala.... říkaly jsme si různý věci... myslím, že bude hodně... hodně...dobrej člověk ;)
TOPlist

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming