nobody
datum 20.09.2009
ying-yang 33, muž
mailbox
děl 3
komentářů 3/8

komentáře uživatele komentáře k dílům uživatele :

všechny
přidáno 19.08.2013 - 17:00
komentářů3
Je to velkolepoučké a muselo to jistě dát práci. Ta vloženina se školou tam sedla tuze vkusmě a dala tomu další rozměr. Jen nevím, zda by tato válka opravdu mohla vypuknout.
Jinak ještě že tu nemáme ten z.......j radar.
přidáno 07.03.2011 - 16:51
komentářů3
Děkuji za zpětnou vazbu vás obou, vezmu ji v potaz.
Co se týče hodností, pokud vím, tak když k postavě referujete pouze hodností, ta hodnost slouží jako její jméno, čili by se měla psát s velkým písmenem. Tohle si určitě někde dohledám. Co se týče Jestřábovy výstroje, v textu nikde blůzu a opasek s výstrojí nezmiňuju, Jestřáb má na sobě skutečně pouze košili a triko, nebyl povolán přímo z akce. Co se týče reakce Rusů... Jsem nevoják, tyhle věci mě nenapadnou :-) Ale děkuji za komentáře.
přidáno 07.03.2011 - 16:44
komentářů3
Siggi: Trefné Siggi. Ty poznámky jsou dobré. A opět bych to možná rozdělil na dvě kapitoly. Mám brýle a věřím, že nejsem sám, komu se to hůře čte. I tak jsem spokojen.
přidáno 07.03.2011 - 16:40
komentářů2
Naprosto souhlasím se Siggim. Každou kapitolu dej zvlášť. tyhle dlouhé texty většinou nepůsobí dobře a špatně se čtou, protože oči se začnou ztrácet a tím trpí kvalita a zážitek z četby.
přidáno 07.03.2011 - 16:35
komentářů3
Já jsem nadšen. Opravdu velice povedené. Příběh dobře vymyšlený a část s učitelem se mi líbila, i kdyby byla okopírovaná do posledního slova. Jen v "první" části je to trochu zmatené. Obrýlený, obrýlený... Moc se tam neorijentuji, ale i tak opravdu výborné. A místo obrýleného bych třeba sem tam použil brejloun, ale jak říkám, to už jsou detaily.
přidáno 03.10.2010 - 21:37
komentářů3
Jo, dobrá dávka napětí. Jen pár drobností. Hodnosti nejsou vlastní jméno, tudíž je není třeba psát s velkým písmenem. Košile přes kalhoty, na tom ještě zřejmě blůza a pak opasek s výstrojí. Zkusil sis to někdy? Jestli ne, tak to vyzkoušej. Avidíš, jak je to nepohodlné. Pochybuji, že by Jestřáb takhle chodil.
Když přijímáš od někoho zbraň, vybiješ ji, prověříš závěr. Nikdy nenechávat závěr v zadní poloze. Pokud by se zajetec zbraně zmocnil, má jen dvě operace: Zásobník do šachty a povolit pojistku. A může se střílet. Kdežto, když zbraň němá závěr v zadní poloze má zajatec jednu operaci navíc. Banalita, ale taky rozdíl, mezi životem a smrtí.
Jinak ta akce těch Rusů mi přišla docela amatérská. Museli vědět, že budou hledáni. Jak to, že neměli zadní voj, který by je upozornil na příjezd zvláštní jednotky?
přidáno 01.09.2010 - 15:38
komentářů2
Tak, hele je to pěkné, jen mám dvě připomínky.
1. Text působí monoliticky. Asi by chtělo ho více rozčlenit. Přímou řeč hodit na zvláštní řádek a odsadit. Takhle to odpudí mnoho lidí. Jsou už dnes líní číst delší texty.
2.Číslice piš slovně. Od toho máme číslovky.
přidáno 30.08.2010 - 21:33
komentářů3
No, nějak neví, proč tady není můj komentář, ale budiž. Napíšu to zase.
Je to pěkný fiktivní příběh. Trochu mi to připomíná Hvězdnou pěchotu zvláště pan učitel, ale podobnost náhodná. Líbilo.

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku