nobody
datum 26.10.2008
ying-yang 56, muž
mailbox
děl 8
komentářů 0/4

komentáře uživatele komentáře k dílům uživatele :

všechny
přidáno 18.01.2009 - 15:25
komentářů1
Na to se nedá říct nic jinýho než - Páni ! :-D :D :D :D Ještě že zatím nemám vlasní rodinu :D
přidáno 22.12.2008 - 22:59
komentářů1
To, co jsem napsala k Tvému předchozímu dílku, tady platí dvojnásob. V zápalu psaní se občas podmět s přísudkem ve svém i nebo y minul. Já bych to viděla raději takhle - např. ženy, které nám daly život, ´jak se k nám chovaly samy ženy, samy navedly muže atd. Zřejmě Tvoje myšlenky byly rychlejší než prsty na klávesnici. Promiň mi tuhle kritiku, ale já nemůžu jinak a doufám, že to přijímáš. Zase je to dobře napsaná úvaha, možná i fejeton. Rozhodně piš dál, protože každé psaní má smysl.
přidáno 22.12.2008 - 22:37
komentářů1
Tak číst si myslím, že to rozhodně někdo bude, protože je to zajímavá úvaha. Jako povídka mi to ale moc nepřijde, ale to je otázka názoru. Napsané je to se zaujetím, jen by si to zasloužilo trochu pročíst a například osvětleného autora nahradit osvědčeným, to jsi asi chtěl vyjádřit. Také "klasická díla se četla", ne četli... Promiň,ale já jsem pes na pravopis, chybičky snižují úroveň každého dílka. A jen tak mimochodem, protože mi v nedávnu vyšla knížka, věřím,že ji také někdo bude číst. Přeji hodně inspirae do další práce.
přidáno 22.12.2008 - 13:36
komentářů1
Mě trochu vadilo to, že ti tam chybí spousta čárek. Za druhé - příběh neplynul, tzn. neustále jsi se vracel k už řečenému a ztratil se ti z toho náboj, který příběh asi měl. Dost opakuješ slova, na tom je třeba taky pracovat. Vůbec bych se nebála přímé řeči, jízda na svahu a chování účastníků k tomu přímo vybízelo, to zůstalo bohužel nevyužité...je v tom hodně práce, ale hodně jí ještě bude třeba - teda aspoň podle mého názoru.
»jméno
»heslo
registrace
» autoři online
Neu
» narozeniny
Katies [16], Wyrez [15], snehurka [14], cik [11], Dali [11], kdyztocitim [10], Dickens [7], [5], lucidsubstance [3], NeuroSoul [1]
» řekli o sobě
Lusy řekla o MakiLayla :
Znám ji jen pár hodin a už vím, že je to skvělá osůbka, které můžu věřit a svěřit se jí.. Je to prostě skvělá kamarádka
TOPlist

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku