2045.gif
datum 04.03.2014
ying-yang 28, muž
mailbox
děl 4
komentářů 6/9

komentáře uživatele komentáře uživatele :

všechny | k cizím dílům
přidáno 04.05.2014 - 18:16
komentářů2(2.)
Tyhle otázky už zodpovězená dávno mám a prosím, byl bych rád, kdyby jste mě tu nesoudila a neházela do jednoho pytle s ostatními, když mě neznáte. Tohle byla úvaha, zamyšlení se nad tím, jak to fungovalo v minulém století a jak to funguje v současnosti. Ano, máte pravdu v tom, že se mi moc současný život nelíbí a v tom, že si ho tvořím sám. Ti,co mě znají, tak ví, že jsem odlišný od svých vrstevníků v tom, že nejedu na drogách, nekouřim a neflámuju, co dva dny někde na pařbě. Snažim se si vydělat peníze, kde můžu a tohle vaše tvrzení mě pěkně vytočilo (děláte tu ze mě feťáka, takhle jsem to vaše přirovnání pochopil, že si to o mě myslíte. Nevím, mezi kým žijete, ale mladí dokážou být i jiní, než jen hrubý a neslušní lidé, co ujíždějí na drogách a na fetu, a kteří si ničeho neváží). Ve vší úctě paní, nechápu vaši reakci v komentáři. Touto ÚVAHOU jsem nemyslel nic špatného, spíš jsem vyzdvihoval to, že se k sobě dřív lidi chovali jinak. A myslí, že o mnohé líp, než v současnosti.
přidáno 21.03.2014 - 17:02
komentářů4(4.)
Zdenka Jírová: Já sám nevím. Prostě mě to napadlo. A ten název je bohužel dost zavádějící. Původně jsem měl v tom názvu nápad do děje, ale nakonec jsem ho tam nedal. S vedením válek název nemá opravdu nic společného za , co mě proboha máte. Upravím ho.
přidáno 07.03.2014 - 14:04
komentářů8(3.)
Bohužel musím souhlasit.. vrtulníky za 2.světové ještě nebyly, tak používané, jak by se možná zdálo. To až později. Jinak je to pěkně napsané
přidáno 05.03.2014 - 18:54
komentářů3(3.)
Výborné! Tu knihu sem sice nečetl, ale asi to napravím. Člověk si v hlavě může vcelku dobře vykreslit charakter postavy. A i kdyby se nerovnal tomu, co je v knize, tak si stvořila něco nového.
přidáno 05.03.2014 - 10:55
komentářů10(8.)
Máš to moc pěkné napsané Peťo :) dáváš do toho emoce a když to člověk čte, tak to dokáže prožít. Moc pěkně napsané. A jinak pro uživatele domkal: Já se třeba dost zaměřuju na válku. A to, co píšu taky není zrovna moc optimistické. Každý máme něco, co ho zajímá a píše o tom nebo něco, čeho má v sobě dost na to, aby o tom mohl popsat řadu stránek a když to, co ten dotyčný píše dává aspoň trochu smysl, má to hlavu a patu, tak proč v tom nepokračovat a nezdokonalovat psaní? :) Ona se v tom očividně zdokonaluje a přeju jí, ať se jí vede čím dál líp.
přidáno 05.03.2014 - 10:26
komentářů4(2.)
Moc dobře to vím. I mě ten název moc nesedí.

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku