nobody
datum 28.10.2012
ying-yang 26, žena
mailbox
děl 1
komentářů 0/4

komentáře uživatele komentáře k dílům uživatele :

všechny
přidáno 28.10.2015 - 12:03
komentářů4
Když jsem viděl název, vybavil se mi velitel římských legií z filmu Dákové, po matce rovněž Dák. Takže jsem očekával něco z poněkud jiného ranku, ačkoli pohádky mám taky docela rád...:-)
Ani já nejsem nějaký extra znalec Harryho Pottera, i když pár dílů jsem četl a viděl i filmy!
☺I já si myslím, že pokud chceš psát další příběhy svých oblíbených postav, měla by ses více držet toho, co jim dala do vínku jejich autorka, tedy charakteru a způsobu chování anebo si vymyslet jiná jména a psát svůj vlastní román. Víš, Sherlock Holmes se taky dočkal pokračování z pera jiného autora, než byl sir A.C. Doyle, další si ho přejmenoval na Herlocka Sholmese a celkově to vyznělo jako parodie...
Rovněž bych čekal, že do období mezi zvoněními vtěsnáš více děje, než jedno krátké přezkoušení. Takhle to fakt vypadá, že ta vyučovací hodina nepřesáhla minutu. :-P
☺☻Jinak jsem si ovšem odnesl dojem, že Smějanka růžová alias Mrs. Papi to nenapsala špatně a koneckonců je to jen úvodní kapitola. :-))))
Pár připomínek ke gramatice mám taky, ale to raději vzkazem. Připadá mi hloupé, že by to tu zústalo v komentíku i po opravě jako němá výčitka. Jediná možnost, jak to smazat, je zakázat si komenty, ale to zmizí všechno a odvolat zákaz nejde, jen vše zkopírovat,
smazat a vložit znovu bez zákazu. Tolik "odborná" kritika příležitostného veršotepce, který poslední prózu psal už hodně dávno.
♥Jinak tu lze aktivovat tlačítko "upozornit autora na chybu", i když sám ho nepoužívám, ani netuším, jak a kdy to aktivovat.
Hodně štěstí a inspirace do dalšího čtení, Smějanko růžová! :-)))
přidáno 29.10.2012 - 20:57
komentářů4
Stejně jako Vladanovi mi přislo hodně divné, že vyučovací hodina trvá asi tak minutu, dost nelogické ;)

Gramatická chybka - na posledním schodě by mělo být na posledním schodu. Ale jinak z tohoto hlediska chválím, jediná chybička co jsem si všiml, takže z tohoto hlediska OK.
přidáno 29.10.2012 - 12:05
komentářů4
Já až tak velký znalec HP nejsem, ale obecně platí asi toto: Buď píšeš fanfiction - a pak bys měl víceméně dodržovat charaktery původních postav, nebo píšeš parodii díla- to si pak můžeš s charaktery dělat, co chceš, anebo tvoříš vlastní dílo inspirované HP, a pak by bylo dobré změnit jména a prostředí.
Jen poznámka: Hodina v tvém podání trvá asi tak minutu.
přidáno 29.10.2012 - 08:21
komentářů4
Protože znám všechny díly H.Pottera dost dobře, nemohla jsme si nevšimnout,...že ten příběh s tím souvisí.Ne že bys to napsala jaksi špatně..ale ...oproti originálům mě toto nudí....a ty známé postavy mě tady dost ruší...Přčce jen---mám načteno a malinká změna i charakteru a chování mi vadí:-)
Piš, ale vymysli si své hrdiny a svůj děj....určitě to bude o dost lepší.
»jméno
»heslo
registrace
» autoři online
oslov radek
» narozeniny
Capik [14], ludvig lerian [13], smarstin [12], Kaliban [7], magdalena [4]
» řekli o sobě
prostějanek řekla o Severka :
Hvězdička bez hvězdných manýrů... občas létavice nebo kometa... a dost často Sluníčko :)... a to, že přijde někdy noc ... to se musí stát... ale je statisticky dokázáno, že slunce vyjde každé ráno... ;) takže přeju krásné východy :)
TOPlist

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku