nobody
datum 22.11.2014
ying-yang 30, muž, Ostrava
mailbox
děl 5
komentářů 4/31

komentáře uživatele komentáře uživatele :

všechny | k cizím dílům
přidáno 14.12.2014 - 14:51
komentářů4(4.)
Nasadilo mi to brouka do hlavy.. dík :D
přidáno 14.12.2014 - 11:19
komentářů18(12.)
14 let jsem bydlel v bytě, 3 + 1 se dvěma sourozenci a rodiči. Moje drahá maminka si už zvykla že starého psa novým kouskům nenaučíš a když nemá dobrou náladu je lepší dveře od mého pokoje nechat zavřené. Neříkal bych tomu bordel, spíš "útulný chlív".
Letos jsme se ale přestěhovali do rodinného domku k prarodičům a to byla katastrofa. Babička totiž disponuje přemírou energie a chuti mi uklízet pokoj. Tudíž, nemůžu věčně nic najít, protože tam kam si věci dávám se jí nelíbí a tam kam je dá ona je přece lepší. Pokud si oblečení neschovám tak aby ho nenašla najdu ho ještě ten den na prádelní šňůře. Vystřihovánky už jsem vzdal, protože vysvětlovat že to není jen náhodně odstřihnutý kus papíru ale anténa, nebo kus nárazníku je zbytečné a stejně to vždycky vyhodí. No, prostě kam nemůže čert.. :D
přidáno 24.11.2014 - 17:17
komentářů11(11.)
Naprosto souhlasím, pro každého z nás existuje druhý díl skládačky, který běhá po světě a hledá nás se stejnou vervou jako my jeho. :)
přidáno 23.11.2014 - 13:28
komentářů15(9.)
Nejsme národ žvanilů a alkoholiků :D Jsme jen národ, který se tak jako zbytek světa (alespoň ta část, která je pokryta připojením k internetu nebo jinému médiu) chytil do pasti.
Média se nás přesně k tomuto snaží vyburcovat. Vždy, když se na nějakou takovou show náhodou dívám, jako bych slyšel: "Podívej, jak se ti idioti hádají. " Nebo: "Podívej jaký je to hňup, ožere se, sedne za volant a pak se ještě tupě vymlouvá".
Servírují nám lži a my jim to žereme a ještě se nám to líbí. Je přece o tolik jednodušší nadávat jiným a poukazovat na jejich chyby, než se podívat do zrcadla.

A přitom, kdybychom tu televizi ani nezapínali a raději si sedli s rodinou nebo někým blízkým u sklenky něčeho léčivého s ledem a popovídali si o tom dobrém co se nám v životě děje. Jak krásně by se nám najednou žilo. ;)

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku