RE: anonymita nově vložených děl
shane, 31.07.2018 02:58:07
LUKiO: Náhodou jsem sem zabloudil a napadlo mne, że se zeptám na pár věcí v souvislosti s tím utajením i ohledně toho, že si tu já i mnozí další zapomeneme aktivovat možnost upozornit na chybu jen do zprávy.
1) Jak je to přesně s tím čtením v utajení a komentáři? Myslel jsem, že když někdo četl v utajení, což je tak zaznamenáno v tom seznamu čtenářů, že komentováním se odtajní, ale mám dojem, že když jsem četl třeba ten katovský román Máty, vyjádřil jsem tam podivení nad komentáři bez autorů, jejichż počet odpovídal počtu čtenářů, vše stále beze jmen! Vlastně jsme tam jako zjevní ke konci byli často jen Amelie M a já!
2) Dalo by moc práce, kdyby se to tlačítko "upozornit autora na chybu" generovalo automaticky u každého vloženého dílka či zápisku? Myslím, že dodate#nê to asi nejde aktivovat. Nebo ano? Pak by ubylo těch případů, kdy si každý všímá jen chyb a překlepů, což vede často k dost podrážděným reakcím a pokud dojde k opravě, působí ty zbytečné diskuze, které neřeknou nic k vlastnímu obsahu, poněkud hloupě! Jednak chyba už neexistuje, takže to je jen upomínka, že i autor dobrého dílka byl nepozorný blb, stejně jako to nebývá ke cti třeba méně taktním kritikům a ani psancům samým! Lidé jsou pohodlní, ale když bude to tlačítko po ruce, mají to jednodušší, než otvírat extra vzkazník či psát autorovi na chat, byť skrytě! Autor to dostane do zpráv a debata probíhá v soukromí. Proč by měl někdo mít pod dílkem věčnou připomínku své nedokonalosti? Chyby dělá občas každý!
Diky za odpověď!
»jméno
»heslo
registrace
» narozeniny
Zdendulinka [15], Pjpajkis [15], Rigor Mortis [13], MACHAJDA [13], mannaz [11], Loreley [11], misháá [10], Daisy Moore [9], gajda [6], Putri [3], VykladacKaret [1], J.Rose [1]
» řekli o sobě
Sucháč řekl o Umouněnka :
Prostě Vivi, ta od sazí, duší Blázen, člověk, který má takovou představivost, jakou jí v tak ranném věku, ve kterém je, může závidět prakticky kdokoli...fantastické hrátky se slovy v jakékoli formě jí už dávno katapultovaly mezi elitu...jsem rád, že Tě znám... :-)
TOPlist

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku