RE: Naše soukromá galerie obrázků
shane, 26.05.2018 15:07:31
Singularis: Hele, já jsem jen popsal stav, jaký jsme měl ve své soukromé galerii a to zejména u prvních smazaných obrázků, kdy jsem si myslel, že kapacita galérie je omezena na sedm, což mi někdo vyvrátil, takže jsem se i za ten omyl omluvil! První obrázky jsem dával do galérie, když jsem doma neměl internet (chodil jsem na něj z knihovny či jen z mobilu přes wifi) nebo pak jen drahý a omezený z flash od O2 a ze starého PC.
Už mám neomezený a slušný noťásek od LENOVO!
Jak jsem se ptal LUKIA, zda to není někde v koši, kde by to zabíralo víc místa, nemínil jsem pátrat, zda lze tyhle smazané věci zase obnovovat! A pokud to nevadí funkci, je mi celkem fuk, když něco je někde holt víckrát, prostě budu mít víc stránek v galerii. Prostě mne to zajímalo a zeptal jsem se. Ostatně máme tu i zbytkové komentáře po někom, kdo už tu není, ať s jeho jménem či dříve i bez! Kdesi jinde nový IT docílil toho, že zmizely s odhlášenými autory, ovšem reakce na ně tam visí dál a působí jako podivná samomluva těch, kteří na ně reagovali!
Do veřejné galerie jsem ještě nic nevkládal, popravdě ani netuším jak. Nějak mi nešlo do noťásku přes blue tooth či wifi nahrát obrázky z mobilů. Ale kupodivu na FB je sdílet mohu, takže půjdu pročíst návody, které jsem si stáhl, zda ještě nemusím něco nastavovat! Pár záběrů už jsem si ale přes FB uložil i zde, tak jen teď zjistit, jak na veřejnou galerii! Měj se krásně!
P.S: Nově jsem nic nemazal, třeba by tam teď taky už nezbylo nic! Dílčí změny v systému za účelem vylepšení zase tak moc netestuju. :-)
»jméno
»heslo
registrace
» autoři online
štiler
» narozeniny
Katies [16], Wyrez [15], snehurka [14], cik [11], Dali [11], kdyztocitim [10], Dickens [7], [5], lucidsubstance [3], NeuroSoul [1]
» řekli o sobě
Severka řekla o black.heart :
Má srdce, ve kterém kvetou černé kopretiny....omamně voní, zůstává svá...moc si vážím našeho přátelství květinko ;)
TOPlist

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku