nobody
datum 19.11.2017
ying-yang 31, muž, Hradec Králové
mailbox

Šest let po událostech u Stinné je z Dalana bohatý muž s věhlasem. Je z něj také muž plný výčitek a pochyb o volbách, které učinil. Jednoho dne se u jeho sídla v Lakrově objeví Odolen s nabídkou, kterou rytíř čarobijec nemůže odmítnout. Vydávají se společně na cestu do severních království Alber a Dalan doufá, že dostane šanci alespoň částečně odčinit chyby napáchané v minulosti.
počet děl7
Na výročí roku od událostí na ostrově Zábor, kde rytíř Dalan a dalších několik udatných mužů porazili přesilu nadaných, se koná Sněm králů za udržení jednoty Alber. Rytíř doprovází svého krále a jeho choť do Ardatyru. Kromě jejich ochrany přemýšlí nad vlastní budoucností a na radu svých blízkých, aby si sám našel lásku do života. Tyto a jiné úvahy ale utne zdánlivě nemyslitelná událost. Dalan se opět střetne se Spáry Hialmu a jejich novým vůdcem, který rytíře viní ze zabití Horana Agila.
počet děl0
Proslulý dobrodruh a záhadolog Světozar se poprvé vydává na kontinent Opadrot. Z výzvy krále Motvahu má působit jako pozorovatel na záhadném území Hranice. K tomuto úkolu je k němu Spojenci Meadrotu přiřazena Lutona Anra. Jejich mise začíná ve městě Hranatar, které je zároveň nedobytnou pevností. Poodhalit největší záhadu jihu ale nebude vůbec snadné.
počet děl6
Příhody z jedné hospody, které se možná staly a možná ne.
počet děl8
»jméno
»heslo
registrace
» nováčci
el26
» narozeniny
charogne [16], *-_-* [11], Teenka [10], Scatta [9], Dutohlav [8], terezka.03 [3]
» řekli o sobě
mannaz řekla o Singularis :
Velice originální autor. S precizně napsanou prózou. Tvoří vlastní svět, který je opravdu jediněčný a stojí za to do něj vstoupit.
TOPlist

Chat ¬

- skrýt/zobrazit chat -


Poslední aktivity ¬


Nejčastěji komentující
v minulém měsíci ¬

A B C


Tapety na plochu ¬


Wallpapers

Wallpapers



Apple MacBook

Na skvělém Macbooku vám půjde skládání básní pěkně od ruky.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.

© 2007 - 2024 psanci.cz || || Básně | Povídky | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku